Ingrepen Kinimplantaat
Sitemap

Een kincorrectie kan het gezicht op een relatief eenvoudige manier weer in balans brengen. Het is een oplossing voor een onderontwikkelde of terugwijkende kin. Wat veel mensen niet weten is dat een kinimplantaat de aanwezigheid van een grote neus kan verzachten. Het is dan ook niet uitzonderlijk om een kincorrectie te combineren met rhinoplastiek (neuscorrectie), een halslift en/of facelift. Uw plastisch chirurg informeert u over de ingreep die u het gewenste resultaat kan bieden.

Kincorrectie: de ingreep

Een kincorrectie vindt plaats onder algemene verdoving en duurt ongeveer 1 uur. Er wordt een incisie gemaakt onder de kin of in de mond. Vervolgens wordt het kinimplantaat onder de kinspiertjes en onder het botvlies van de kaak geplaatst. Tenslotte wordt de incisie gehecht.
Een snede in de mond laat geen littekentje achter, maar heeft wel een groter infectierisico.

Het kinimplantaat

Een kinimplantaat is een prothese van vaste siliconen. De kinprotheses zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten.

The BeauCare quality
  • Garantie Kliniek BeauCare Treatment Abroad
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Kincorrectie: postoperatieve zorgen

U kunt de dag van de kincorrectie nog naar huis. De eerste week wordt uitwendig een kompres aangebracht om het kinimplantaat op zijn plaats te houden. Na die week kunt u normaal gezien terug aan het werk. Zwelling en verkleuring van de huid verdwijnen een tweetal weken na de kincorrectie.

Kincorrectie: voor en na foto’s

Kincorrectie

Kincorrectie

Kincorrectie

 Kincorrectie

Bekijk hier de foto’s van kincorrectie

Kin: Prijs

Kinimplantaat en kincorrectie 2950
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's