Kliniek BeauCare is een privékliniek gespecialiseerd in plastische en esthetische chirurgie in de Brusselse regio, met name in Machelen. Wij bieden plastische en esthetische chirurgie van hoogwaardige kwaliteit, aan eerlijke prijzen. Kliniek BeauCare maakt gebruik van het laatste nieuwe medisch materiaal, waarbij in drie operatiezalen wordt gewerkt. U zal van hoogstaande en vooruitstrevende chirurgie kunnen genieten.

Topniveau plastische chirurgie

Kliniek BeauCare beoefent uitsluitend esthetische chirurgie.

Onze plastische chirurgen zijn allen uiterst ervaren en erkend door de Belgische Orde der Geneesheren. Al ons personeel is gespecialiseerd in plastische chirurgie en plaatst het welzijn van de patiënt op de eerste plaats.

Onze operatiezalen zijn uitgerust met de meest hoogtechnologische materialen (operatiezalen klasse S3).

Kliniek BeauCare is gevestigd in een modern pand, in een mooi kader.

Benieuwd waarom Kliniek BeauCare enkel met vrouwelijke chirurgen werkt?

Uit twee recente studies, uitgevoerd in Zweden en Canada, is gebleken dat het statistisch gezien beter is om door een vrouwelijke chirurg te worden geopereerd, dan door een mannelijke chirurg.

Het Zweeds wetenschappelijk onderzoek werd gevoerd over een tijdspanne van 14 jaar, waarbij er onderzoek werd gedaan bij 162 000 patiënten die een galblaasoperatie ondergingen. De kans op complicaties bij een vrouwelijke chirurgen lag kleiner dan bij de mannelijke chirurgen. Bij de vrouwelijke chirurgen werden de complicaties bovendien als minder ingrijpend ervaren.

Het Canadees wetenschappelijk onderzoek volgde meer dan 1 miljoen patiënten op, gedurende 25 jaar. In Canada kwam men eveneens tot de vaststelling dat patiënten van vrouwelijke chirurgen minder complicaties hebben.

Wat is hiertoe de reden? Volgens de wetenschappers zouden de vrouwelijke chirurgen meer tijd nemen voor hun ingrepen, zouden ze de opgelegde protocollen nauwgezetter volgen en zouden ze duidelijker communiceren met hun patiënten. Al deze redenen zouden resulteren in een hoogstaander operatieniveau. Dit zou leiden tot minder complicaties en zouden minder patiënten een hersteloperatie nodig hebben. Daar waar vroeger enkel mannelijke chirurgen aan de bak kwamen, hebben nu vrouwelijke chirurgen de voorkeur.

Bronnen: JAMA Surgery

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Worden er all-in prijzen aangeboden? Wat houdt deze prijs in praktijk in?

De prijzen die geafficheerd zijn op onze website zijn werkelijk all-in. Zo zal de prijs voor elke ingreep de volgende kosten omvatten:

  • Alle nodige prothesen, de speciale steunbeha en een lipopanty
  • De ingreep bij Kliniek BeauCare, eveneens al het nodige materiaal hiertoe
  • Alle nodige medicatie (pijnstilling of andere..)op de dag van de operatie
  • De nazorg die bij Kliniek BeauCare wordt uitgevoerd tot een jaar na de ingreep (verwijderen drains, verwijderen draadjes, vervangen verbanden etc.)
  • Een algemene controle een jaar na de ingreep
  • Garantie van 1 jaar: wij doen een gratis heringreep binnen het jaar ne de ingreep in geval van medische complicaties
  • Sinds 2016 zijn onze prijzen inclusief BTW

 

Zie onze all-in prijzen

Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

De belangrijkste chirurgische ingrepen bij Kliniek Beaucare

Kliniek BeauCare biedt een uitgebreid gamma aan esthetische ingrepen in dagkliniek aan. Tot de meest frequente ingrepen behoren een borstvergroting, liposculptuur, facelift, buikwandcorrectie, maar ook heel wat andere ingrepen zoals ooglidcorrectie, oorcorrectie, hals,en lippen en botox.

Welke voordelen biedt een gespecialiseerde dagkliniek?

Onze drie operatiezalen zijn uitgerust met het meest hoogtechnologische materiaal. We zijn gevestigd in een recent gerenoveerd pand, met een charmant karakter. De operatiezalen zijn S3 gecertifieerd en de gezuiverde lucht voldoet aan klasse ISO 7.

Hoe verloopt de dag van je operatie?

Tip: U vindt hier de informatie om de dag van je ingreep voor te bereiden, met onder meer informatie over je transport en eventueel hotel : Reisvoorbereiding.
[cookie-bar]