Home Ingrepen Bilvergroting
Sitemap

Hoe je billen eruit zien wordt voornamelijk erfelijk bepaald. Een zwangerschap, groot gewichtsverlies en het verouderingsproces kunnen het volume en de elasticiteit van je billen wijzigen.

Vrouwen die vinden dat hun billen te klein of te plat zijn, kunnen een bilvergroting overwegen. Dit is een esthetische ingreep die de grootte en de vorm van de billen verandert d.m.v. een bilprothese.

Zo zal je strakke kledij je veel beter staan.

Bilvergroting: de ingreep

De bilcorrectie gebeurt onder volledige verdoving en neemt ongeveer twee uur in beslag. Ter hoogte van het staartbeen, tussen de billen wordt een incisie gemaakt van gemiddeld 5cm. Het implantaat wordt langs deze snede ingebracht en tussen de bilspieren geplaatst, met rondere en vollere billen als resultaat. De wonde in het lichaam wordt in laagjes gehecht met oplosbare draad. Voor de huid gebruikt de plastisch chirurg niet-oplosbare hechtingen.

Een bilvergroting wordt soms gecombineerd met een liposculptuur van de aangrenzende regio’s en een dijbeenlift.

Bilvergroting: foto’s voor en na

Bilvergroting

Bilvergroting

Bilvergroting

Bilvergroting

Bekijk hier de foto’s van bilvergroting

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Bilvergroting: de implantaten

De vorm en de grootte van het implantaat voor de bilvergroting worden in samenspraak met de plastisch chirurg gekozen. Vooraf wordt ook bekeken waar de incisie zal gemaakt worden en waar de bilprothese best geplaatst wordt. Wij gebruiken steeds implantaten gevuld met vaste siliconengel. Deze protheses voelen zeer natuurlijk aan en kunnen niet lekken in geval van scheurtjes.

Na de bilcorrectie kunt u dezelfde dag nog naar huis onder begeleiding. De billen zullen gezwollen zijn en bloeduitstortingen kunnen optreden. Mogelijks ervaart u een gespannen gevoel in het behandelde gebied, vermits de huid zich moet aanpassen aan de nieuwe omvang van de billen.

De eerste weken na de bilvergroting wordt aangeraden om dag en nacht een soort steunende onderbroek (drukverband) te dragen. Draadjes kunnen na twee weken verwijderd worden.

Het is ook heel belangrijk om de billen de eerste 6 weken na de bilvergroting niet te belasten. Slapen doet u best niet op uw rug, auto rijden, voorover bukken, tillen en sporten worden best vermeden en zitten dient u rechtop te doen en niet onderuitgezakt.

De billen zullen de eerste weken na de ingreep gezwollen zijn. Deze zwelling zal geleidelijk aan afnemen. Het definitieve resultaat kan hierdoor na ongeveer drie maanden worden beoordeeld.

Billen: Prijs

Bilvergroting 5850
incl. BTW
Bilplooicorrectie 3950
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]