Home Prijs lipvergroting
Sitemap

Mooi gevormde en volle lippen geven je een jeugdige look!

Om volle lippen te creëren gebruiken we hyaluronzuur. Dit product is van nature aanwezig in ons lichaam, met name in onze huid en heeft als eigenschap om vocht vast te houden om te zorgen voor de nodige hydratatie.

Wil je graag weten welke prijs je dient te betalen voor een lipvergroting met fillers?

De prijs om volle lippen te creëren hangt af van de hoeveelheid hyaluronzuur die wordt geïnjecteerd. De prijs van de lipfiller wordt als volgt bepaald:

Lipvergroting: Prijs

Lipvergroting 0,5 cc filler 220
incl. BTW
Lipvergroting 1 cc filler 350
incl. BTW

Onze prijzen voor fillers met hyaluronzuur zijn inclusief BTW.

De mogelijkheden en prijs van je lipcorrectie worden besproken tijdens een consultatie. Onze arts zal luisteren naar je verwachtingen en je uitgebreid informeren naar de mogelijkheden van een lipopvulling. De exacte prijs voor lipfillers wordt je vóór aanvang van de behandeling meegedeeld.

Je hebt de mogelijkheid om de behandeling onmiddellijk te laten uitvoeren.

Het effect van de injecties met lipfiller houden meestal 6 tot 12 maanden aan. Dit effect verschilt van persoon tot persoon.

De meeste mensen komen 1 tot 2 keer per jaar voor een nieuwe injectie om het resultaat van de lipvergroting aan te houden.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Indien je interesse hebt in lipvergroting, advies wil, mooie volle lippen wil, prijs wil vragen voor lipinjecties, dan kan je telefonisch of online afspraak maken, zodat je rustig je agenda kan overlopen.
Je kan meestal binnen de week in onze kliniek terecht voor een lipvergroting.

Patient reviews

Botox® & fillers behandelingen

Het resultaat van mijn inspuitingen vind ik echt reuze

10/10
on 08/05/2019
Ik wou graag mijn ervaring met Kliniek BeauCare met jullie delen. Het resultaat van mijn inspuitingen vind ik echt reuze! De laatste jaren stoorde ik me aan de dieper worden fronsrimpels.
Het resultaat van mijn inspuitingen vind ik echt reuze

Sommige van m’n vrienden vonden dat ik er vaak bezorgd of boos uitzag. Niet altijd een even fijne opmerking dus. Daarom stapte ik naar Kliniek BeauCare om te laten checken hoe ze me konden helpen.

Omdat mijn fronsrimpel al vrij diep was, zou enkel Botox® niet voldoende zijn. Daarom werd er naast de Botox® ook een filler met hyaluronzuur aangebracht. Zonder een overdreven strak gelaat te hebben, zie ik er nu minder boos uit

Een afspraak maken bij Kliniek BeauCare voor een lipvergroting in Brussel

Een afspraak maken bij Kliniek BeauCare in Antwerpen (St-Job/Brecht) voor een lipvergroting in Antwerpen

Ontdek Kliniek BeauCare in foto's