Ingrepen Liposculptuur
Sitemap

Liposculptuur: de ingreep

Liposculptuur is de geavanceerde versie van de liposuctie. Tegenwoordig worden beide termen vaak synoniem gebruikt. In principe is een liposculptuur echter een veel preciezere en dus efficiëntere methode om vet te verwijderen.

Bij een liposculptuur wordt een verdovende en bloedstelpende oplossing ingespoten. Hierdoor zwelt het vet op, worden de vetcellen week en kunnen ze makkelijk weggezogen worden d.m.v. zeer fijne naalden (tumescente liposculptuur). Op die manier kan zowel diep als oppervlakkig vet worden verwijderd. Soms wordt de ultrasone liposculptuur (met geluidsgolven) of de vibro liposculptuur (met mechanische trilling) techniek toegepast.

Om het lichaam zo goed mogelijk voor te bereiden op de vibroliposculptuur, wordt vooraf een lymfedrainage aangeraden. Dit is een massage die zorgt voor de activering van de vochtcirculatie. Een vibro liposculptuur kan onder slaapverdoving of algemene anesthesie plaatsvinden en neemt afhankelijk van het aantal te behandelen plaatsen 1,5 tot 3 uur in beslag.

Liposculptuur / liposuctie is een figuurcorrigerende methode en is geen vermageringsbehandeling. Het resultaat is niet te meten in aantal verloren kilo’s maar in aantal minder centimeters omtrek.

Indien je zwaarlijvig bent zal onze arts je aanraden om eerst een dieet te volgen alvorens tot een ingreep te kunnen overgaan. Moeilijke zones waarbij het vet niet verdwijnt mits dieet kunnen nadien door een liposculptuur behandeling worden aangepakt. Patiënten die reeds enig resultaat bekomen hebben, zullen nadien meer gemotiveerd zijn om het resultaat te optimaliseren. Vaak verliezen zwaarlijvige mensen op deze manier wel gewicht.

The BeauCare quality
  • Garantie Kliniek BeauCare Treatment Abroad
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Er bestaat geen leeftijdsbeperking om te kunnen overgaan tot het laten uitvoeren van een liposculptuur. Enkel een te slappe huid kan een tegenindicatie zijn voor een liposculptuur. Desgevallend kan het resultaat teleurstellend zijn omdat de huid te weinig samentrekt na de ingreep.

Liposculptuur: foto’s voor en na

Liposculptuur

Liposculptuur

Liposculptuur

Liposculptuur

Bekijk hier de foto’s van liposculptuur

Liposculptuur: Prijs

Liposculptuur hals en kaakcontour 1940
incl. BTW
1 zone (beide zijden) 1750
incl. BTW
2 zones (beide zijden) 1950 - 2250
incl. BTW
3 zones (beide zijden) 2250 - 2750
incl. BTW
4 zones (beide zijden) 2750 - 3150
incl. BTW
5 zones (beide zijden) 3150 - 3950
incl. BTW
Retouche liposculptuur 900
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's