Ingrepen Rimpelbehandeling door injectie van botuline toxine (botox)
Sitemap

Onze mimiek laat met de loop der jaren haar sporen na. Het veelvuldig samentrekken van de gelaatsspieren en de zwaartekracht zorgen ervoor dat uw rimpels ook in ontspannen toestand in uw huid blijven staan en zo uw expressie mee bepalen. Een rimpelbehandeling is hier een snelle, veilige en uiterst efficiënte oplossing voor.

Injecties tegen rimpels

Een spierontspanner is een veilig en succesvol middel, waarover meer dan 20 jaar ervaring bestaat. Botuline toxine (of Botox) is één van de meest populaire behandelingen voor gezichtsverjonging.

Het product wordt met een fijne naald rechtstreeks in de te behandelen spier toegediend. Het product verlamt de spieren en vermindert het dus de overactiviteit van de onderhuidse mimiekspiertjes. De aangezichtsspieren zullen plaatselijk ontspannen en de rimpels verdwijnen.

Deze behandeling is uitermate geschikt voor de behandeling van kraaienpootjes, frons- en voorhoofdsrimpels. De rimpelbehandeling vereist geen verdoving en kan uitgevoerd worden tijdens een gewone consultatie. Na de ingreep kunt u uw activiteiten meteen hervatten.

Het effect van een rimpelbehandeling uit zich na drie tot vijf dagen en duurt ongeveer zes maanden. Indien gewenst kunt u zich daarna probleemloos opnieuw laten behandelen.

Spierontspanner (op basis van Botuline toxine): Prijs

Eerste zone 140
incl. BTW
Tweede extra zone 130
incl. BTW
Derde extra zone 120
incl. BTW
Behandeling voor overmatig zweten, oksels (hyperhidrose)
100 eenheden Botuline Toxine
650
incl. BTW

Een afspraak maken bij Kliniek BeauCare in Brussel

Ontdek Kliniek BeauCare in foto's