Home Ingrepen Wenkbrauwlift
Sitemap

Sommige mensen zien er vaak moe of nors uit, terwijl ze zich eigenlijk heel fit voelen. Vaak is dit het gevolg van laaghangende wenkbrauwen die op het bovenste ooglid lijken te drukken. De oorzaak hiervan is meestal een combinatie van aanleg en slapper wordend weefsel wegens ouderdom. Een wenkbrauwlift – al dan niet in combinatie met een ooglidcorrectie – kan dit verhelpen.

Foto’s voor en na een wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift

Bekijk hier de foto’s van wenkbrauwlift

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Wenkbrauwlift

Via een huidincisie in de hoofdharen, wordt, net boven de slaap, een onderhuidse tunnel gemaakt naar de wenkbrauw. Vervolgens wordt het bindweefsel gelift en opnieuw vastgemaakt.

Bij de wenkbrauwlift maakt de plastisch chirurg kleine incisies. Op die manier snijdt hij het huidoverschot weg en worden de wenkbrauwen opgetrokken.

Afhankelijk van uw huidconditie kan de plastisch chirurg er bij een wenkbrauwlift ook voor opteren om een opening te maken in het behaarde gedeelte van de slaap. Vervolgens maakt hij onderhuids een toegangsweg naar de rand van de wenkbrauw. Op die manier wordt het bindweefsel strak getrokken en vastgehecht.

Dit type wenkbrauwlift neemt ongeveer twee uur in beslag en vindt plaats onder algemene verdoving. U kunt diezelfde dag nog naar huis. De eerste dagen na de wenkbrauwlift kunnen lichte zwelling en bloeduitstortingen verschijnen, die na een week spontaan verdwijnen.
Na het verwijderen van de hechtingen zijn de littekentjes aanvankelijk wat rood. De incisies worden uiteraard op onopvallende plaatsen gemaakt, zodat de littekens na verloop van tijd nog nauwelijks zichtbaar zijn.

Een wenkbrauwlift biedt jarenlang resultaat.

Gelaat: Prijs

Mini facelift (S-lift/MACS-lift) 3450 – 3920
incl. BTW
Mini facelift + bovenoogleden 4350
incl. BTW
Mini facelift + onderoogleden 4650
incl. BTW
Mini facelift + onder- en bovenoogleden 5250
incl. BTW
Halslift 2950
incl. BTW
Mini facelift + halslift 4950
incl. BTW
Mini facelift + halslift + onder- en bovenoogleden 6950
incl. BTW
Mini facelift + halslift + bovenste oogleden 5950
incl. BTW
Lipo hals (indien samen met facelift) 800
incl. BTW
Lokale/ algemene Anesthesie: te bespreken
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]