Ingrepen Lipvergroting
Sitemap

Lipvergroting

Mensen met een mooie glimlach stralen dynamiek en warmte uit. Volle lippen en verzorgde tanden zijn hiervan de voornaamste ingrediënten. Dunne lippen (zowel boven- als onderlip) kunnen tegenwoordig gelukkig makkelijk gecorrigeerd worden. De lipcorrectie of lipvergroting met hyaluronzuur (fillers) is een courant uitgevoerde en weinig gecompliceerde ingreep onder lokale verdoving.

Volle lippen zijn aantrekkelijk! Lippen worden helaas smaller naarmate men ouder wordt. Een lipvergroting kan hiertoe een eenvoudige oplossing zijn.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Sommige mensen opteren voor een tijdelijke oplossing, alvorens naar een definitieve lipcorrectie over te schakelen. Lippen opvullen met natuurlijke producten (hyaluronzuur of fillers) is vandaag de meest gebruikte methode. Hyaluronzuur wordt echter door het eigen lichaam afgebroken. De natuurlijke fillers zullen dus mogelijks om de zes maanden herhaald dienen te worden.

Patient reviews

Lipvergrotting met fillers

Mijn fijne lipppen stoorden mij

9/10
on 02/05/2019
Al van jongs af aan stoorde ik me aan mijn fijne lippen. Af en toe bracht ik het onderwerp van een lipvergroting naar boven bij vriendinnen. Zij vonden een lipvergroting wel erg gewaagd en dachten dat ik er wou gaan uitzien als Angelina Jolie. Dat was uiteraard helemaal mijn bedoeling niet.
Mijn fijne lipppen stoorden mij

Ik ben dan ook bewust op zoek gegaan naar een betrouwbaar adres. Zo kwam ik terecht bij Kliniek BeauCare.

Voordat de arts met de behandeling startte bracht hij een verdovende crème aan, zodat de prikjes niet te pijnlijk waren.

Het resultaat is perfect zoals ik gehoopt had, wat vollere lippen, maar zeker niet al te opvallend! Heb alleen maar spijt dat ik het niet vroeger heb laten doen! Als het hyaluronzuur uitgewerkt is, maak ik opnieuw een afspraak bij BeauCare.

Lipvergroting: Prijs

Lipvergroting 0,5 cc filler 220
incl. BTW
Lipvergroting 1 cc filler 350
incl. BTW

Een afspraak maken bij Kliniek BeauCare voor een lipvergroting in Brussel

Een afspraak maken bij Kliniek BeauCare in Antwerpen (St-Job/Brecht) voor een lipvergroting in Antwerpen

Een afspraak maken bij Kliniek BeauCare in Sint-Martens-Leerne (Gent) voor een lipvergroting in Gent

Ontdek Kliniek BeauCare in foto's