Home Ingrepen Lipvergroting – Lippen opvullen met fillers/lipfillers
Sitemap

Lipvergroting

Mensen met een mooie glimlach stralen dynamiek en warmte uit. Volle lippen en verzorgde tanden zijn hiervan de voornaamste ingrediënten. Dunne lippen (zowel boven- als onderlip) kunnen tegenwoordig gelukkig makkelijk gecorrigeerd worden. De lipcorrectie of lipvergroting met hyaluronzuur (fillers) is een courant uitgevoerde en weinig gecompliceerde ingreep onder lokale verdoving.

Volle lippen zijn aantrekkelijk! Lippen worden helaas smaller naarmate men ouder wordt. Een lipvergroting kan hiertoe een eenvoudige oplossing zijn.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Sommige mensen opteren voor een tijdelijke oplossing, alvorens naar een definitieve lipcorrectie over te schakelen. Lippen opvullen met natuurlijke producten (hyaluronzuur of fillers) is vandaag de meest gebruikte methode. Hyaluronzuur wordt echter door het eigen lichaam afgebroken. De natuurlijke fillers zullen dus mogelijks om de zes maanden herhaald dienen te worden.

Droom je al een tijdje van mooie volle lippen?

Ben je nooit echt happy geweest met je fijne lippen? Of zijn je lippen met het ouder worden minder volumineus?

Je lippen laten vergroten is erg populair! Deze esthetische ingreep is erg toegankelijk geworden, maar daarom niet zonder risico’s.

Zorg dat je goed voorbereid bent, vooraleer je je lippen laat vergroten. Laat je lippen opvullen door een erkend arts, die tijdelijke lip fillers gebruikt op basis van hyaluronzuur.

Welke lipfillers worden er gebruikt?

Om lippen op te vullen maken we gebruik van een injecteerbare gel op basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat je lippen vocht vasthouden. Het gebruik van hyaluronzuur heeft ook als voordeel dat er heel weinig kans is op een allergische reactie.

Het gamma lipfillers is gevarieerd. Zo bestaat er een filler die de lipcontouren zal accentueren. Daarnaast zijn er varianten in de hardheid van de lipfillers. Zo zal je een zachtere lipfiller amper voelen zitten, maar zal het resultaat ook sneller verdwijnen. Een hardere lipfiller voel je dan weer meer zitten in je lippen, maar het effect van je lipvergroting zal langer aanhouden.

Hoe lang kan je van het resultaat van jouw lipfillers genieten?

Een injectie op basis van hyaluronzuur zorgt voor extra hydratatie en opvulling van je lippen. De door ons gebruikte lipfillers zijn niet permanent. Hyaluronzuur wordt geleidelijk aan door het lichaam opgenomen. Het effect van lipfillers blijft zo’n 6 tot 12 maanden zichtbaar. Als je nadien geen injecties meer laat toedienen, zullen je lippen terug hun oorspronkelijke volume aannemen.

Is een lipvergroting met lipfillers pijnlijk?

Fillers in je lippen kunnen wel wat ongemakkelijk aanvoelen. Om het meeste ongemak te vermijden, wordt er kort vóór het toedienen van de injecties in je lippen een verdovende crème aangebracht.

Neveneffecten van een lipvergroting

Onmiddellijk na de behandeling zullen je lippen er extra gezwollen uitzien. Weet dat wat je nu te zien krijgt soms niet het eindresultaat is! Je lippen kunnen ook blauwe plekken vertonen in de dagen na de injecties. Na een drietal dagen trekken deze effecten weg.

Waar moet je rekening mee houden na je lipvergroting?

  • De meeste patiënten gaan onmiddellijk na de behandeling verder met hun dagelijkse bezigheden. Volg hierin het advies van onze arts.
  • De eerste uren na de behandeling kan je met een koud kompres de verkleuring en zwelling trachten te beperken.
  • 24 uur na de behandeling mag je opnieuw make-up dragen.
  • Het is verstandig om je lippen in de eerste week na de behandeling niet bloot te stellen aan intense warmte (zoals zon, solarium of sauna) of andere intense gezichtsbehandelingen.
  • De lipfiller zal geleidelijk aan afbreken, zodat het resultaat van tijdelijke aard is

Lipvergroting: Prijs

Lipvergroting 0,5 cc filler 220
incl. BTW
Lipvergroting 1 cc filler 350
incl. BTW

Een afspraak maken bij Kliniek BeauCare voor een lipvergroting in Brussel

Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]