Home Prijs Botox®
Sitemap

Vooraleer je blind te staren op prijzen van botox injecties, dien je je er bewust van te zijn dat niet elke botox behandeling even kwalitatief is.

Kwalitatieve producten

Er bestaan 3 grote merken botuline toxine, met name Botox®, Bocouture® en Dysport®. Enkel deze producten zijn erkend en veilig voor gebruik.

Naast deze 3 grote namen bestaan er op de markt uiteraard ook heel wat goedkopere varianten. Vraag bij deze goedkope versies is uiteraard of ze veilig zijn. Het is ook algemeen geweten dat deze nevenmerken minder geconcentreerd en dus minder efficiënt zijn als rimpelbehandeling.

Ervaring arts

De ervaring van de behandelend arts zal ook deel uitmaken van de prijs die voor injecties met Botox® wordt gehanteerd.

Wees dus voorzichtig als u botox® aanbiedingen ziet verschijnen! Misschien kom je wel bedrogen uit. Ga vooral op zoek naar een professional die oog heeft voor wie u bent en rekening houdt met uw wensen. Zorg dat je voldoende geïnformeerd bent vooraleer je een botox® inspuiting laat toedienen.

Meer betalen voor Botox® omdat u wordt behandeld door een ervaren arts met opleiding en expertise, is waarschijnlijk een verstandige investering om complicaties en teleurstellingen te vermijden.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Natuurlijk resultaat

Doordat sommige beroemdheden teveel botox® laten inspuiten, roept de naam botox® bij heel wat mensen het beeld op van een uitdrukkingsloos gelaat. Om geen bewegingsloos en strakgetrokken gezicht te krijgen is het belangrijk om een botox® behandeling door een ervaren arts te laten uitvoeren.

Daarom houden wij bij Kliniek BeauCare rekening met uw wensen en de natuurlijke trekken van uw gelaat.

Veiligheid botox®

Botox® is een uiterst veilig geneesmiddel. Botuline toxine wordt al meer dan veertig jaar in de medische wereld gebruikt, onder meer bij kinderen en volwassenen met spierspasmen. De bijwerkingen die kunnen optreden na een botox® inspuiting, hebben voornamelijk betrekking op het behandelde gebied. In sommige gevallen kan er een blauwe plek of licht gezwollen huid optreden. Dit symptoom verdwijnt reeds na enkele dagen.

In uiterst zeldzame gevallen kan botox® ook op andere spieren werken, buiten het behandelde gebied. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot een tijdelijk hangend bovenste ooglid.  Om mogelijke complicaties te voorkomen, is het van groot belang dat je tijdens de consultatie met onze arts laat weten welke medicatie je gebruikt, of je een bepaalde ziekte hebt en of je zwanger bent of borstvoeding geeft.

All-in prijs

Om de prijs van een botox behandeling in Brussel te kunnen beoordelen dien je ook te weten of:

  • Een retouche in de prijs inbegrepen is? Indien je niet helemaal tevreden bent over de behandeling van een bepaalde zone, kan je in onze kliniek gratis terecht voor een retouche, dit tot na een maand na de initiële injectie met Botox®.
  • Indien u de botox® injectie onmiddellijk laat uitvoeren, dient u de prijs van de consultatie, zijnde 40 euro, niet bovenop de botox® behandeling te betalen.

Ziekenfonds

Soms krijgen we de vraag of de kosten van botox® injecties terugbetaald worden door het ziekenfonds. Botox® wordt enkel terugbetaald door het ziekenfonds bij inspuiting door een neuroloog bij zware neurologische afwijkingen. Er is nooit terugbetaling als botox® voor esthetische doeleinden wordt gebruikt.

Spierontspanner (op basis van Botuline toxine) en filler rimpelvuller (op basis van hyaluronzuur): Prijs

Hyaluronzuur injectie 0,5 cc 220
incl. BTW
Hyaluronzuur injectie 1 cc 350
incl. BTW
Botuline toxine eerste zone 130
incl. BTW
Botuline toxine tweede extra zone 120
incl. BTW
Botuline toxine derde extra zone 110
incl. BTW

De prijzen voor botox® injecties zijn afhankelijk van het aantal behandelde zones. Een zone is een gebied dat met botox® behandeld wordt. Populaire zones zijn fronsrimpels, voorhoofd en kraaienpootjes.

Indien u de botox® injecties onmiddellijk laat uitvoeren, dient u geen bijkomende 40 euro te betalen voor de consultatie.

Parkeerplaats

Er is gratis parking aan de kliniek.

Een afspraak maken bij Kliniek BeauCare in Brussel voor Botox® injecties

Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]