Home Behaalde resultaten met fillers en hyaluronzuur
Sitemap

fillers

Diepere rimpels kunnen worden weggewerkt door ze op te vullen. Dit gebeurt met fillers of injectables.

De beste fillers zijn de fillers die lijken op de natuurlijke producten die in ons lichaam aanwezig zijn. Onze cellen maken onder andere collageen en elastine aan. Deze stoffen worden echter afgebroken tijdens het verouderings proces.

Gebruik fillers

Onderhuidse inspuitingen met natuurlijke producten is veel effectiever dan het aanbrengen van crèmes. Deze natuurlijke producten zijn veilig en kennen geen allergische reacties.

Alle gelaatsrimpels kunnen in princiep behandeld worden. De meest courante behandelingen zijn die van de naso labiale plooi (plooi tussen neus en lippen), de rimpels tussen mondhoeken en kaakrand, kraaienpootjes en de fronsrimpel. Een natuurlijke filler is ook ideaal voor een lipvergroting.

Ondanks het feit dat natuurlijke fillers na zes maanden weer afgebroken worden, en het resultaat dus na enige tijd weer verdwijnt, is een natuurlijke filler het meest gekozen vulmiddel voor een tijdelijk resultaat.

Opvullen van rimpels

Toepassingsmogelijkheden :

  • Behandeling van fronsrimpels, kraaienpootjes, denkrimpels, rimpeltjes rond de mond …
  • Diepe neus-lippen-plooi, afhangende mondhoeken
  • Vollere lippen
  • Corrigeren van littekens of oneffenheden als gevolg van acne
  • Vergroten van jukbeenderen, kin, voorhoofd
  • overige gezichtscorrecties
The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

NATUURLIJKE STOFFEN

Bij het ontstaan van rimpels zien we meestal een tekort aan substantie in de middenlaag van de huid.

Door deze lichaamseigen stof te injecteren ter hoogte van de rimpel, kan men deze bij wijze van spreken opvullen. Aangezien natuurlijke producten ook door het lichaam zelf wordt aangemaakt geven deze producten weinig of geen reactie. Het nadeel is wel dat deze natuurlijke fillers ook door het lichaam worden afgebroken en een injectie dus mogelijks moet herhaald worden. De snelheid waarmee dit gebeurt hangt af van persoon tot persoon. Gemiddeld bedraagt deze periode zes tot twaalf maanden.

Een andere mogelijkheid onder de natuurlijke stoffen is het injecteren van lichaamseigen vet. Dit vet wordt op een andere plaats in het lichaam weggezogen, meestal ter hoogte van de buik en als vulmiddel teruggeplaatst in de rimpel. Dit proces wordt lipostructuur genoemd. Het grote voordeel van lipostructuur is dat men allergische reacties volledig kan uitsluiten. Deze ingreep gebeurt meestal in 2 fasen aangezien 60% van het vet opnieuw door het lichaam wordt afgebroken. De periode tussen de twee ingrepen bedraagt ongeveer 3 weken.

Spierontspanner (op basis van Botuline toxine) en filler rimpelvuller (op basis van hyaluronzuur): Prijs

Hyaluronzuur injectie 0,5 cc 220
incl. BTW
Hyaluronzuur injectie 1 cc 350
incl. BTW
Botuline toxine eerste zone 130
incl. BTW
Botuline toxine tweede extra zone 120
incl. BTW
Botuline toxine derde extra zone 110
incl. BTW

Een afspraak maken bij Kliniek BeauCare in Brussel voor fillers injecties

Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]