Home Ingrepen Halslift
Sitemap

Ouder worden impliceert vaak huidverslapping, met name ter hoogte van de hals of de kin. Een halscorrectie (ook wel halslift genoemd) kan overtollige, gerimpelde huid wegwerken.

Een halscorrectie wordt vaak gecombineerd met een facelift, een mini-lift, ooglidcorrectie en/of een liposculptuur.

Halscorrectie: de ingreep

Bij een halslift wordt er een insnede gemaakt voor en achter het oor. Zo maakt de plastisch chirurg de huid van de hals los en trekt die strak om een maximaal lift resultaat van de halshuid te bekomen.
Dit is ook het moment waarop eventuele vetophopingen weggezogen kunnen worden. Soms maakt de plastisch chirurg tijdens de halscorrectie ook een kleine insnede onder de kin. Zo kunnen ook de onderliggende spieren en bindweefsel gecorrigeerd worden voor een extra mooi resultaat.

De halscorrectie/halslift gebeurt meestal onder een slaapverdoving en duurt ongeveer twee uur. U kan dezelfde dag nog naar huis.

Na een halslift wordt onmiddellijk een verband aangelegd. Dat verband mag 1 dag na de halslift verwijderd worden of volgens de instructies van de plastisch chirurg. Aanvankelijk kunnen er bloedstortingen en zwelling optreden, maar die verdwijnen spontaan. Eén week na de halslift worden de hechtingen verwijderd. In het begin zijn de littekens rood en dik, maar na verloop van tijd vervagen ze tot ze nog nauwelijks zichtbaar zijn.

Een halslift wordt vaak samen met een mini (face) lift uitgevoerd. Het resultaat van de halslift/halscorrectie is best zichtbaar vanaf een drietal maanden na de operatie en is in principe blijvend.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Halscorrectie: voor en na foto’s

Halscorrectie

Halscorrectie

Halscorrectie

Halscorrectie

Bekijk hier meer foto’s van halscorrectie

hals: Prijs

Halslift 3400
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]