Home Ingrepen Vet verwijderen
Sitemap

Ons lichaam hebben we helaas niet altijd onder controle. Zo kan zelfs het beste dieet of de meest intensieve sportkuur falen bij het bestrijden van zogenaamde stapelingsvetten, die worden opgeslagen onder invloed van hormonen. Bij vrouwen situeert dit soort vet zich voornamelijk rond de navel, de heupen en de dijen, bij mannen vooral ter hoogte van de taille en soms ook de borst.

Bij een gewichtstoename vergroten de bestaande vetcellen. De verwijderde vetcellen komen immers niet terug. Na een liposculptuur zullen de vetcellen minder snel uitzetten. Ook dan blijft het belangrijk om evenwichtig te eten en aan voldoende lichaamsbeweging te doen.

Een liposculptuur of kortweg ‘lipo’ is de meest efficiënte manier om tot een mooi en harmonisch figuur te komen. Deze relatief eenvoudige ingreep is immers de ideale methode om lokaal vet te verwijderen. De meest frequente plaatsen om vet te verwijderen zijn de buik, billen, heupen, dijen, bovenarmen, binnenkant van de knieën, hals en de kin.

Liposculptuur is de geavanceerde vorm van de liposuctie, wat letterlijk het verwijderen of wegzuigen (suctie) van vet (lipo) betekent. Beide termen worden echter vaak door elkaar gebruikt. Dankzij de moderne technieken van de liposculptuur kan men tegenwoordig vet verwijderen bij mensen van alle leeftijden.

Men raadt aan om vooraf af te vallen, zo kunnen de vetophopingen beter gelokaliseerd worden. Het is dus belangrijk om een liposculptuur als een figuurcorrectie te zien en niet als een vermageringsmethode. Een liter vet weegt ongeveer 500g.

Vet verwijderen: foto’s voor en na

Blijvend vet verwijderen

Blijvend vet verwijderen

Blijvend vet verwijderen

Blijvend vet verwijderen

Bekijk hier de foto’s van vet verwijderen

Liposculptuur: Prijs

Liposculptuur hals en kaakcontour 2450
incl. BTW
1 zone (beide zijden) 1950
incl. BTW
2 zones (beide zijden) 2250-2450
incl. BTW
3 zones (beide zijden) 2450-2950
incl. BTW
4 zones (beide zijden) 2950 - 3450
incl. BTW
5 zones (beide zijden) 3450 - 3900
incl. BTW
Retouche liposculptuur 1250
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]