Home Ingrepen Ooglidcorrectie
Sitemap

Onze oogleden zijn erg gevoelig voor de zwaartekracht en oogleden met teveel of verslapt weefsel doen u er vaak ouder en vermoeid uitzien. Bovendien kunnen ze het zicht beperken. Een plastisch chirurg kan het teveel aan huid en vetweefsel van het bovenste en onderste ooglid wegnemen. Een ooglidcorrectie of blepharoplastiek bezorgt u op een relatief eenvoudige manier opnieuw die frisse blik.

Ooglidcorrectie: eerste consult

Op uw eerste consultatie wordt nagegaan of de oorzaak van uw verouderde blik daadwerkelijk bij uw oogleden ligt. Soms is het probleem namelijk niet te wijten aan het bovenste ooglid, maar aan te laag hangende wenkbrauwen. Aangezien het probleem steeds bij de oorsprong moet aangepakt worden, dient men in dit geval dus een wenkbrauwlift te overwegen.

Ook uw medische voorgeschiedenis wordt tijdens dit consult besproken. Indien u afwijkingen heeft aan de ogen, schildklier, sluitspier van de ogen of traanproductie moet u dit aan de arts meedelen.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

oorzaken van Hangende oogleden en wallen

De hoofdoorzaak van hangende oogleden en wallen is het natuurlijke verouderingsproces. Vroeg of laat wordt iedereen dus met dit fenomeen geconfronteerd. Roken, drinken en de zon kunnen dit proces echter wel versnellen.

Ouder worden werkt de vermindering van de elastische bindweefselvezels in de hand. Hierdoor verliest de huid haar strakheid en souplesse; de bovenste oogleden gaan hangen. Ook het bindweefsel dat het vetweefsel op haar plaats houdt wordt slapper. Hierdoor gaat het vet uitpuilen, met de welbekende wallen tot gevolg. De oplossing is blepharoplastiek. Een ooglidcorrectie is een zeer courante ingreep en kan uw gezicht op een relatief eenvoudige manier opfleuren en verjongen.

Ooglidcorrectie: foto’s voor en na

Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Bekijk hier de foto’s van ooglidcorrectie

Ogen: Prijs

Bovenste ooglidcorrectie 1550
incl. BTW
Onderste ooglidcorrectie 2250
incl. BTW
Bovenste en onderste ooglidcorrectie 3450
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]