Ingrepen Facelift
Sitemap

Onder invloed van de zwaartekracht, de zon, roken, stress en leeftijd kan ons gezicht haar jonge, stralende vorm verliezen. De huid verslapt, de kaaklijn verliest haar rechte contour en de naso-labiale plooi wordt dieper. Een facelift kan dit verouderingsproces niet tegenhouden, maar kan de klok wel een tijdje terugdraaien. Op een eerste consultatie kunt u ook andere mogelijke liftings (de minilift of macs-lift en de halslift) bespreken met uw plastisch chirurg, alsook behandeling van rimpels aan het voorhoofd en oogleden (vb. ooglidcorrectie en wenkbrauwlift).

Facelift: de ingreep

Bij de klassieke facelift wordt een incisie gemaakt van voor het oor tot achter het oor. De huid wordt aangespannen, de onderhuidse weefsels (spieren en vet) gecorrigeerd en het huidoverschot verwijderd.

Een facelift kan gecombineerd worden met een liposculptuur (wegzuigen van vetweefsel).

Een facelift neemt ongeveer drie uur in beslag en vindt plaats onder algemene of lokale verdoving. U kunt de dag van uw facelift nog naar huis, maar enkel onder begeleiding.

The BeauCare quality
  • Garantie Kliniek BeauCare Treatment Abroad
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Facelift: postoperatieve zorgen

Na de facelift worden onmiddellijk een verband en twee kleine drains aangebracht om zwelling en bloeduitstortingen te beperken. Dit verband en de drains mogen na 24 uur verwijderd worden. Het gezicht zal enkele weken gezwollen zijn. Die zwelling, eventuele tintelingen en blauwverkleuringen verdwijnen na verloop van tijd vanzelf. Hechtingen worden na 7 à 14 dagen verwijderd.

Er wordt gestreefd naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat die uw eigen, persoonlijke uitstraling behoudt. Op het definitief resultaat van de facelift is het twee tot drie maanden wachten. De resultaten van een facelift zijn voor het leven. Het is evenwel belangrijk om weten dat een facelift huidveroudering niet tegenhoudt. Maar na tien jaar zult u er nog steeds beter uitzien dan wanneer u nooit een facelift zou gehad hebben.

Facelift: Foto’s voor en na

Gelaat: Prijs

Mini facelift (S-lift/MACS-lift 2450 – 2920
incl. BTW
Mini facelift + bovenoogleden 3950
incl. BTW
Mini facelift + onderoogleden 4100
incl. BTW
Mini facelift + onder- en bovenoogleden 4850
incl. BTW
Halslift 2400
incl. BTW
Mini facelift + halslift 3950
incl. BTW
Mini facelift + halslift + onder- en bovenoogleden 5950
incl. BTW
Wenkbrauwlift 1850 – 3650
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's