Ingrepen Rimpelbehandeling met hyaluronzuur injecties
Sitemap

Bij het verouderen wordt onze huid minder elastisch en wordt er bindweefsel afgebroken, de huid wordt droger, waardoor er rimpels gaan ontstaan. Door middel van een rimpelopvulling kunnen we de huidveroudering en volumeverlies tegengaan. Wanneer er hyaluronzuur ter hoogte van de rimpels wordt ingespoten, dan zullen deze rimpels tijdelijk minder diep zijn. Doordat hyaluronzuur een natuurlijk produkt is, zijn er weinig of geen nevenwerkingen.

Injecties met hyaluronzuur kunnen worden uitgevoerd ongeacht je leeftijd. Ze kunnen een volumeverlies aanpakken en kunnen gecombineerd worden met inspuitingen met botuline toxine en eventueel een facelift.

Injecties met natuurlijk hyaluronzuur

Hyaluronzuur kan expressierimpels en assymetrische volumes aanpakken en volumeverlies van het gelaat herstellen. Injecties met hyaluronzuur worden met of zonder lokale verdoving uitgevoerd. In bepaalde gevallen bevat het product zelf reeds een verdovend middel. Best meld je aan de chirurg indien je pijn of hinder ondervindt bij de inspuiting.

Snelle behandeling van alle soorten rimpels

Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar en het effect wordt versterkt gedurende de drie weken volgend op de injectie. Er wordt afgeraden om de eerste 48 tot 72 uur na de inspuiting met hyaluronzuur te sporten en de behandelde zone te masseren de dag en de nacht volgend op de behandeling.

The BeauCare quality
  • Garantie Kliniek BeauCare Treatment Abroad
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Frequentie van de behandeling met een filler op basis van hyaluronzuur

Inspuitingen met een natuurlijk hyaluronzuur versnelllen het verouderingsproces niet. Ze hebben wel een effect op de expressierimpels, hebben een voedend aspect en worden perfect opgenomen door het lichaam. De injecties zullen na verloop van tijd moeten worden herhaald. De termijn tussen twee injecties zal variëren van persoon tot persoon en duurt gemiddeld 6 à 12 maanden. Een nieuwe behandeling is pas nodig wanneer het effect van het product uitgewerkt is.

Filler rimpelvuller (op basis van hyaluronzuur), uitgevoerd door een erkend plastisch chirurg: Prijs

Neuslippenplooi 1cc 380
incl. BTW
Lachrimpels 1cc 380
incl. BTW
Neusrimpels 1cc 380
incl. BTW
Lipvergroting 1 cc 380
incl. BTW
Filler 2 cc 700
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's