Home Ingrepen Armlift
Sitemap

Armlift: de ingreep – verwijderen van overtollige huid van de bovenarmen

Na een zwangerschap, aanzienlijk gewichtsverlies of veroudering ontstaat vaak een huidoverschot aan de onderkant van de bovenarmen en de binnenzijde van de bovenbenen. Een armlift kan de oplossing zijn voor verloren huidelasticiteit en -overschotten.

De armlift is een courante chirurgische ingreep die vooral om esthetische redenen uitgevoerd wordt. Deze twee uur durende operatie vindt plaats onder algemene anesthesie. Bij een armlift wordt het huidoverschot verwijderd, meestal aan de binnenzijde van de bovenarm. Hierdoor wordt de huid weer strakker. Vaak wordt een armlift gecombineerd met een liposculptuur. Hierbij wordt het onderhuidse vetweefsel weggenomen.

Armlift: postoperatieve zorgen

Na de ingreep brengt de plastische chirurg een drukverband aan dat u gedurende twee weken dient te dragen. Twee weken na de armlift worden het verband en de hechtingen verwijderd. Zware inspanningen worden afgeraden, tot zes weken na de armlift. Na ongeveer 7 dagen mag u lichte werkzaamheden hervatten.

Het huidoverschot wordt aan de binnenkant van de bovenarm verwijderd, vermits het litteken daar het minst opvalt. Het litteken loopt gewoonlijk dus van in de oksel tot aan de elleboog. De eerste maanden kan het litteken rood en knobbelig zijn. Een jaar na de armlift gaan de littekens wel verbleken en vervlakken. Tot dan wordt aangeraden het litteken te beschermen tegen de zon.

Laat u de dag van de ingreep begeleiden. U mag gedurende enige tijd niet zelf met de wagen rijden.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Armlift: foto’s voor en na

Arm: Prijs

Armlift 2850
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]