Home Ingrepen Volle lippen
Sitemap

Tegenwoordig kunnen dunne lippen (zowel bovenlip als onderlip) gemakkelijk gecorrigeerd worden. Dankzij injecties met hyaluronzuur kan je eenvoudig vollere lippen en een mooiere lipcontour creëren, zonder ingrijpende operatieve ingreep. De behandeling neemt weinig tijd, zelfs zonder werkverlet.

Je injectie met hyaluronzuur in minder dan 30 minuten tijd

Injecties met hyaluronzuur en/of botox nemen op zich ongeveer een kwartier in beslag. Om het u nog gemakkelijker te maken om uw behandeling zo snel mogelijk te kunnen plannen, wordt een lipbehandeling in minder dan 30 minuten gerealiseerd in onze kliniek in Brussel.

Verloop van uw behandeling voor lipvergroting

Omdat je lippen best gevoelig zijn, raden we aan om een half uur op voorhand een verdovende crème (verkrijgbaar in de apotheek) aan te brengen.

Injecties met hyaluronzuur nemen ongeveer een kwartier tijd in beslag.

De injecties laten geen sporen na. Je kan lichtjes bloeden bij de injectiepunten, maar deze punten zijn binnen het uur verdwenen. Bovendien kan je de injetiepunten gemakkelijk verdoezelen met make-up.

Je behandeling zonder werkonderbreking

Na je behandeling met hyaluronzuur kan je onmiddellijk terug gaan werken.

Na de injectie met hyaluronzuur kunnen je lippen gezwollen zijn. Deze zwelling verdwijnt na 2 à 3 dagen. Je kan de bijwerkingen maskeren met make-up.

Lipvergroting met hyaluronzuurinjecties

Injecties met hyaluronzuur om je lippen te pimpen, zijn heel erg in opmars ! Een lipcorrectie is een behandeling die weinig tijd vraagt, eenvoudig is een heel courant gebeurt. De behandeling gebeurt met lokale verdoving.

Indien je de instructies van de behandelend arts volgt, kan je mits inspuitingen met hyaluronzuur op een natuurlijke manier je lippen een jeugdige uitstraling bezorgen, je mondhoeken niet meer te laten afhangen of gewoon je lippen extra accentueren en dit voor een bepaalde tijd.

Definitieve lipvergroting

Een definitieve lipvergroting wordt sterk afgeraden door de plastisch chirurgen en wordt nog zelden uitgevoerd. Kliniek BeauCare raadt haar patiënten een injectiebehandeling met hyaluronzuur aan om lippen te vergroten.

Tijdelijke lipvergroting

Om een tijdelijke correctie van de lippen uit te voeren wordt er meestal gebruik gemaakt van lichaamseigen producten. In dit geval gaat het over hyaluronzuur, vaak ook vernoemd onder filler.

Het effect van hyaluronzuur is persoonsgebonden, maar gemiddeld kunnen we uitgaan van zo’n 6 maanden.

Een tijdelijke lipvergroting heeft ook een onmiskenbaar voordeel : mocht je van mening veranderen of indien je aanpassingen aan je mond wenst, dan kan je dit bekomen in een volgende behandeling.

Meer informatie over lipvergroting

Russian Method lipfillers

Door de Russian method lipfillers worden je lippen op een subtiele manier opgevuld door middel van micro-injecties met hyaluronzuur als filler.

In tegenstelling tot een traditionele lipvergroting, zal deze techniek een heel natuurlijke look creëren indien je vollere lippen wenst. Deze techniek bestaat reeds verchillende jaren, maar wordt recent fel gepromoot via sociale netwerken en modellen die hun lippen met deze methode laten corrigeren.

Meer informatie over Russian lips

Waarom kies je voor injecties met hyaluronzuur?

Een mooie glimlach straat energie en sympathie uit ! Volle lippen en een verzorgd gebit liggen aan de basis van je uitstraling. Injecties met hyaluronzuur worden gebruikt om beperkte assymetrie te corrigeren of het totaalbeeld van je gelaat te verbeteren.

Hyaluronzuur om veroudering van je lippen tegen te gaan

Hyaluronzuur is van nature aanwezig in je lichaam, met name in je huid, met name in de opperhuid en het bindweefsel, dat dient om je huid soepel en vitaal te houden. Bij het ouder worden neemt de productie van hyaluronzuur af, waardoor je lippen gaan afzakken en verminderen in volume.

Injecties met hyaluronzuur krikken dit volumeverlies terug op, om zo vollere lippen en een mooiere lipcontour te bekomen, dankzij hydratatie van je weesels. Dit resulteert in een jongere en aantrekkelijkere look.

Afhangende mondhoeken en marionetlijntjes corrigeren

Vaak gaan mondhoeken afhangen, wanneer je lippen minder vol zijn of de weefsels rond je mond afzakken, hetgeen een trieste of vermoeide blik bezorgt.

Injecties met hyaluronzuur kunnen afhangende mondhoeken corrigeren, door meer volume aan de lippen te geven en de mondhoeken lichtjes op te trekken. Je mondhoeken zullen opgetrokken worden en je marionetlijntjes verzachten, hetgeen je een energiekere uitdrukking geeft.

 

Lipvergroting: Prijs

Lipvergroting 0,5 cc filler 220
incl. BTW
Lipvergroting 1 cc filler 350
incl. BTW

Een afspraak maken bij Kliniek BeauCare voor een lipvergroting in Brussel

Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

 

[cookie-bar]