Home Ingrepen Buikcorrectie – buikwandplastiek
Sitemap

Dat de contouren van de buikwand na verloop van tijd veranderen is helaas een feit. Ouderdom, erfelijkheid, levenswijze, lichaamsbouw, gewichtsschommelingen en zwangerschappen zijn de grootste boosdoeners van de teloorgang van uw strakke buik.

Sommige mensen schamen zich voor hun zwangerschapsstriemen of zogenaamde hangbuik wanneer ze geen passende kledij vinden of wanneer ze ten onrechte aangesproken worden over een zwangerschap. Anderen hebben dan weer last van lichamelijke problemen zoals rugpijn (ten gevolge van een verkeerde belasting van de lendenspieren) of huidinfecties (ter hoogte van de huidplooien).

In deze gevallen kan een buikcorrectie de buikwand corrigeren. Afhankelijk van de huidelasticiteit, de rechte buikwandspieren en de grootte en plaats van de vetophoping kan in samenspraak met de chirurg geopteerd worden voor een mini buikwandcorrectie (al dan niet in combinatie met een liposuctie) of een totale buikwandplastiek.

Belangrijk om weten is dat een buikcorrectie geen oplossing is om af te vallen. Bij overgewicht moet men eerst proberen op een normaal gewicht te komen, omdat overgewicht de kans op complicaties vergroot. Het resultaat van een buikcorrectie bij een ‘normaal’ gewicht is dan ook veel mooier. Bovendien moet de patiënt in een goede lichamelijke toestand verkeren.

Ook indien de patiënt nog een zwangerschapswens heeft, is het van belang dit op het eerste consult te melden. Wij garanderen u na de buikcorrectie een strakke buik die weer gezien mag worden.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Buikcorrectie: foto’s voor en na

Buikcorrectie

Buikcorrectie

Buikcorrectie

Buikcorrectie

Bekijk hier de foto’s van buikcorrectie

Buik: Prijs

Mini buikwandcorrectie 3450
incl. BTW
Abdomino plastie / buikwandcorrectie 3450 - 3950
incl. BTW
Bredere incisie 900
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]