Home Ingrepen Rhinoplastiek
Sitemap

Rhinoplastiek, beter bekend als neuscorrectie, kan om lichamelijke en esthetische redenen aangewend worden. Enerzijds kan een incorrect gevormde neus aanleiding geven tot verstoppingen of hoofdpijn. Anderzijds kan een neus zo ver van het zogenaamde ideaal afwijken dat u het storend vindt. In beide gevallen kan rhinoplastiek wenselijk zijn.

De beslissing om over te gaan tot een neuscorrectie is zeer persoonlijk en een uitgebreid consult met de behandelend chirurg is daarom erg belangrijk.

Rhinoplastiek: Neusoperatie & neustipcorrectie

Rhinoplastiek is een cosmetisch chirurgische ingreep, waarbij de vorm en de grootte van de neus aangepast wordt. Zowel de relatief eenvoudige neusbrugcorrectie, als een gecompliceerde neusoperatie aan de neustip vallen onder de noemer van de rhinoplastiek.
Rhinoplastiek kan uitgevoerd worden als het gelaat volledig volgroeid is. Algemeen gesproken is dat omstreeks het achttiende levensjaar. Vermits het kraakbeen dunner wordt naarmate u veroudert en de elasticiteit van de neus dus kan afnemen, is een ingreep ook op latere leeftijd mogelijk. Een bovengrens voor rhinoplastiek is er dus eigenlijk niet.

Omwille van de complexe anatomie van de neus, is rhinoplastiek één van de meest veeleisende ingrepen met grote gevolgen voor het gezicht, het zelfvertrouwen en emotioneel welzijn. Daarom is een grondige analyse van de bestaande vorm en het gewenste resultaat noodzakelijk alvorens effectief tot rhinoplastiek over te gaan.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Rhinoplastiek is geen operatie die snel resultaat biedt. Pas na een jaar kan het resultaat goed beoordeeld worden. Het is belangrijk om zich hiervan bewust te zijn. Mensen met realistische verwachtingen, zijn doorgaans dan ook heel gelukkig na hun rhinoplastiek.

Foto’s voor en na een Rhinoplastiek

Rhinoplastiek

Rhinoplastiek

Rhinoplastiek

Rhinoplastiek

Bekijk hier de foto’s van rhinoplastiek

Rhinoplastiek en neustipcorrectie: Prijs

Gedeeltelijke neuscorrectie 3720 - 4350
incl. BTW
Volledige neuscorrectie 4350 - 4950
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]