Home Ingrepen Schaamlipverkleining
Sitemap

Er rust nog steeds een groot taboe op het verkleinen van schaamlippen. Nochtans ondervinden veel vrouwen hinder van het feit dat hun binnenste of kleine schaamlippen verhoudingsgewijs te groot zijn. Ze hebben er last van bij het sporten, het dragen van strakke kledij, het vrijen of vinden het esthetisch storend. Een schaamlipverkleining kan dus een oplossing bieden, zowel bij esthetische als lichamelijke hinder.

Verkleining van de schaamlippen: de ingreep

Het vrouwelijk geslachtsorgaan telt twee paar schaamlippen: de buitenste behaarde schaamlippen en de binnenste of kleine schaamlippen die bedekt zijn met slijmvlies. Het zijn deze laatste die kunnen gecorrigeerd worden door middel van een weinig gecompliceerde ingreep, de zogenaamde schaamlipverkleining.

De nieuwe grootte van de schaamlippen kunt u zelf mee bepalen, op voorwaarde dat de biologische functie van de schaamlippen verzekerd blijft.

Deze behandeling gebeurt meestal onder plaatselijke verdoving. Hierbij verwijdert de plastisch chirurg overtollig weefsel. Hij hecht het wondje met oplosbare draad en gebruikt hierbij een “zigzag-hechting”. Dit garandeert een soepel litteken, in tegenstelling tot het rechtlijnig litteken dat samentrekt tijdens de genezing.

Een schaamlipcorrectie is geen pijnlijke ingreep. Om het ongemak in de eerste dagen te beperken kan u af en toe een lichte pijnstiller nemen.
Sporten is echter afgeraden gedurende de eerste zes weken na de ingreep.

Na de ongeveer één uur durende schaamlipverkleining mag u naar huis. U mag echter zelf niet met de wagen rijden.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Labia: Prijs

Schaamlipverkleining 1690
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]