Home FAQ Eerste Consultatie
Sitemap

Tijdens je eerste consultatie zal onze plastisch chirurg de nodige tijd nemen om naar je verwachtingen te luisteren en je vragen te beantwoorden. De arts zal je het verloop van de ingreep uitleggen en met jou bekijken welk resultaat voor jou haalbaar is. Alle arsten bij Kliniek BeauCare zijn erkend in België. Je vindt hun RIZIVnummer en verdere informatie over onze plastisch chirurgen terug op onze website.

Je eerste medische check bij Kliniek BeauCare

Na je voldoende te hebben ingelicht over je ingreep, zal onze plastisch chirurg je bevragen over je medische achtergrond, eventuele vroegere ingrepen, medicatie die je neemt (in het bijzonder bloedverdunners), je mogelijke problemen aangaande bloeddruk en andere gezondheidsklachten.

Afhankelijk van je leeftijd en je medische achtergrond kan je gevraagd worden om een bloedonderzoek te laten uitvoeren.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Tips voor je eerste consultatie met een plastisch chirurg

Na je eerste consultatie zal onze esthetisch chirurg je de nodige documenten en bijkomende informatie bezorgen over het soort ingreep van je keuze. Profiteer van deze eerste consultatie om al je mogelijke vragen aan de plastisch chirurg te stellen. We raden je aan om een lijstje met al je vragen op te stellen, met onder meer: de duur van de operatie, de tijd die je zal doorbrengen in onze kliniek, de garanties, de eventuele bijkomende kosten, de hersteltijd, de grootte van de littekens, het herstel van de littekens.

Dien ik te overnachten bij BeauCare?

Dankzij de geavanceerde technieken en de uitgebreide ervaring van onze plastisch chirurgen kunnen al onze operaties plaatsvinden in dagkliniek. Je kan dus nog dezelfde dag naar huis. Zorg wel voor een begleider voor je operatie. Afhankelijk van het soort ingreep dien je te rekenen op een hersteltijd van een week. Kliniek BeauCare kan je een lijst met hotels in de buurt bezorgen.

De betaling van uw plastische ingreep

Onafhankelijk van het soort ingreep bezorgt Kliniek BeauCare je een all-in prijs. Zowel de BTW, lipopanty, speciale steunbeha en pijnmedicatie zijn inbegrepen, evenals de postoperatieve zorgen in het eerste jaar na de ingreep. Indien je een facelift of buikwandcorrectie gepland hebt, raden wij je aan om steunkousen aan te schaffen en deze mee te brengen op de dag van je ingreep.

Hoe regel ik de betaling van mijn operatie?

Alle kosten dienen vóór de ingreep betaald te zijn. Kliniek BeauCare biedt geen afbetalingsplan aan en de kosten van een ingreep zijn niet terugbetaald door het ziekenfonds. Je kan betalen via overschrijving, debitkaart of Visa kaart. Ook cash betalingen met een maximum van 3000 euro worden aanvaard.

 

Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]