Home Ingrepen Oorcorrectie – Otoplastie Post-operatieve zorgen
Sitemap

Na de otoplastiek kunt u onmiddellijk naar huis onder begeleiding. Er wordt evenwel aangeraden enkele uren goed uit te rusten. Hierbij dient het hoofd hoger te liggen dan de rest van het lichaam. Normaal gezien valt de napijn goed mee. Indien nodig helpt een gewone pijnstiller (paracetamol).

Bij afloop van de oorcorrectie wordt een hoofdverband aangelegd dat een week, gedurende dag en nacht, moet blijven zitten. Het verband mag niet nat worden en moet dicht blijven. 10 dagen na de oorcorrectie worden de hechtingen verwijderd. Daarna mag u weer douchen en uw haren wassen. Er moet dan gedurende een 4 à 6 weken ’s nachts een zwachtel of stevige band gedragen worden.

De meeste mensen die hun afstaande oren laten behandelen, gaan na 10 dagen weer aan het werk. De eerste weken na de oorcorrectie worden zware inspanningen en sport echter best vermeden. Toename van de bloeddruk kan immers onaangename nabloedingen veroorzaken.

Enkele weken na de oorcorrectie kan de oorschelp nog rood, gevoelig en gezwollen zijn. Deze symptomen verdwijnen geleidelijk aan. Doordat de incisie plaatsvond aan de achterzijde van de oorschelp, blijft er bovendien slechts een onopvallend littekentje over. Na 18 maanden is het rode lijntje wit geworden.

Een drietal maanden na de oorcorrectie is het definitieve resultaat zichtbaar.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Oorcorrectie: foto’s voor en na

Oorcorrectie

Oorcorrectie

Oorcorrectie

 Oorcorrectie

Bekijk hier de foto’s van oorcorrectie

Oor: Prijs

Oorcorrectie (beide zijden) 2350
incl. BTW
Oorlelcorrectie 1300
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]