Home Injecties met natuurlijk hyaluronzuur: mogelijke behandelingen
Sitemap

Hyaluronzuur is van nature aanwezig in ons lichaam, met name in onze huid en heeft als eigenschap om vocht vast te houden om te zorgen voor de nodige hydratatie.

Natuurlijke rimpelbehandeling door injecties met hyaluronzuur in Brussel

Er bestaan verschillende types hyaluronzuur. Afhankelijk van de behoefte van de patiënt kan er geopteerd worden voor een bepaalde concentratie en densiteit. Het product wordt met een micro-canule ingespoten in de huid. Geleidelijk aan zal het product zich mengen met het hyaluron dat van nature aanwezig is in de dermis en zo zijn effect versterken. Natuurlijk hyaluronzuur is oplosbaar. Dit heeft als voordeel dat het gelaat zijn mimiek en natuurlijke uitdrukking behoudt.

Natuurlijke behandeling van volume van het gelaat door injectie met hyaluronzuur

Meerdere zones van het gelaat kunnen worden behandeld. Onze arts zal het type van hyaluronzuur bepalen afhankelijk van de te behandelen zone:

  • omlijning van de lippen en lipvergroting
  • om de neus-lippenplooi op te vullen of nasolabiale plooi
  • om het volume ter hoogte van de jukbeenderen op te vullen en de huid te verstrakken
  • om een teruggetrokken kin te corrigeren
  • om de gelaatsvorm te corrigeren
The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Hyaluron fillers jukbeenderen

Met het ouder worden zakt het onderhuidse weefsel of verdwijnt het zelfs. Als het vetweefsel naar beneden zakt, is dit meestal naar de kaaklijn of naar de neus-lippenplooi. Hierdoor krijg je een vermoeide en verouderde blik.

Een eenvoudige oplossing hiertoe is het volume op de jukbeenderen te herstellen, zodat je lijnen in je gezicht zachter worden en je kaaklijn optisch smaller wordt. Injecties met hyaluronzuur in de jukbeenderen geven een jeugdigere uitdrukking aan je gelaat.

Spectaculair resultaat met hyaluronzuur fillers in je jukbeenderen

Een behandeling met filler van de jukbeenderen heeft effect op meer dan alleen de jukbeenderen! Je kan als het ware van een filler lift spreken om dat de huid van de wangen wordt gelift, de neuslippenplooi minder wordt en je marionetlijnen verminderen. Daarnaast zullen zelfs je wallen minder worden.

Fillerbehandeling jukbeenderen

Ga je voor een fillerbehandeling van je jukbeenderen? Fillers op basis van hyaluronzuur worden ingespoten in de diepe lagen van je gezicht. Na de inspuiting met hyaluronzuur kan er tijdelijk wat zwelling en roodheid in het behandelde gebied ontstaan. Na enkele dagen verdwijnen deze ongemakken.

Ingevallen slapen behandelen met hyaluron fillers

Naarmate we ouder worden zal je botstructuur veranderen en je huid minder elastisch worden, waardoor je holle slapen kan krijgen. Deze holle slapen maken dat je deukjes ziet naast je wenkbrauwen.

Doordat je de contouren van het bot van je oogkasrand ziet, zal je ouder lijken. Ook leiden holle slapen ertoe dat je er vermoeider en zelfs ongezonder uitziet. Ingevallen slapen brengen ook vaak naar beneden wijzende wenkbrauwen met zich mee, wat je vermoeide uiterlijk nog benadrukt.

Behandeling ingevallen slapen

Fillers op basis van hyaluronzuur kunnen het gebied rond je ogen een jongere en gezondere look bezorgen! Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in je huid en in de vorm van een filler volume geeft aan je slapen.

Resultaat van fillers bij holle slapen

Hyaluron fillers worden na verloop van tijd door het lichaam afgebroken. Het afbreken van fillers rond de slapen duurt ongeveer een jaar. Dit is langer dan bij andere zones, omdat er rond de slapen amper spierbeweging is.

Hierdoor houdt het resultaat van hyaluron fillers bij je slapen 10 tot 12 maanden aan.

Opvullen nasolabiale plooi

Je nasolabiale plooi zijn de lijnen die van de neus naar de mondhoeken lopen, ook wel neuslippenplooi genoemd. Bij het verouderen worden deze lijnen vaak dieper. Deze plooien hebben als gevolg dat je een vermoeide blik hebt.

Helaas ontkomt niemand aan rimpels in het gelaat. Hoewel een gezonde voeding en levensstijl een positieve invloed heeft op het verouderingsproces, kan je rimpelvorming niet helemaal stoppen.
Stoor je je aan je nasolabiale plooi? Dan kan een behandeling met een filler op basis van hyaluronzuur je een frissere look bezorgen.

Hyaluronzuur is van nature aanwezig in onze huid, maar wordt stelselmatig afgebroken bij het verouderen. Door de verminderde hoeveelheid hyaluronzuur in onze huid zal je huid minder elastisch worden en rimpels vertonen.

Zo zullen de gebieden in ons gelaat die permanent belast worden, op een gegeven moment diepe rimpels gaan ontwikkelen.Indien je je neuslippenplooi storend vindt, dan kan je deze plooi laten behandelen met een tijdelijke filler.

Het effect van een filler met hyaluronzuur is onmiddellijk zichtbaar. Op termijn zal deze hyaluron ook geleidelijk aan afbreken, waardoor het resultaat van tijdelijke aard is. De duur van het resultaat varieert tussen de 10 à 12 maanden.

In tegenstelling tot een chirurgische ingreep zoals een facelift, hebben injecties met hyaluronzuur geen of amper bijwerkingen. Sommige mensen ondervinden de eerste 2 à 3 dagen wat roodheid of blauwe plek in het behandelde gebied.

Fillers voor traangoot

Met een traangoot bedoelen we het gootje dat loopt vanuit de binnenste ooghoek naar je wang toe.
Een traangoot kan ontstaan door volumeverlies bij het ouder worden, maar is soms reeds vanaf je jeugd van nature aanwezig. Door dit volumeverlies ontstaan er donkere kringen en wallen onder de ogen.

Het volumetekort van je traangoot kan worden gecorrigeerd door een injectie op basis van hyaluronzuur. De fillerbehandeling van de traangoot zorgt voor een natuurlijke correctie van het volume van de traangoot. Dankzij een opvulling van je traangoot zal je een minder vermoeide en frissere en jeugdigere uitstraling hebben!

Fillers voor je mondhoeken

Heb je altijd een droevig gezicht door je afhangende mondhoeken? Door hangende mondhoeken (ook wel marionetlijnen genoemd) zal je ouder en minder vrolijk lijken.

Diepere marionetlijnen kunnen best aangepakt worden met een filler met hyaluronzuur. Daarnaast kan een spierontspanner met botuline toxine zorgen dat je spiertjes in je gezicht wat minder samentrekken. Ook een combinatie van beide technieken (Botox® en filler) is mogelijk.

Onze esthetisch arts zou jou inlichten welk type behandeling het meest geschikt is voor jou.

Spierontspanner (op basis van Botuline toxine) en filler rimpelvuller (op basis van hyaluronzuur): Prijs

Hyaluronzuur injectie 0,5 cc 220
incl. BTW
Hyaluronzuur injectie 1 cc 350
incl. BTW
Botuline toxine eerste zone 130
incl. BTW
Botuline toxine tweede extra zone 120
incl. BTW
Botuline toxine derde extra zone 110
incl. BTW

Een afspraak maken bij Kliniek BeauCare in Brussel voor fillers injecties

Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]