Home Ingrepen Liposuctie
Sitemap

Heb je last van plaatselijke vetophopingen, waardoor je het gevoel hebt dat je lichaam niet meer harmonieus is? Als dieet en sport niet helpt om deze vetophopingen weg te werken, kan liposuctie een oplossing bieden.

Betekenis liposuctie

Letterlijk betekent liposuctie het wegzuigen (suctie) van vet (lipo). Liposuctie, of de modernere variant liposculptuur, is een ingreep waarbij met fijne buisjes via kleine sneetjes vetophopingen worden weggezogen.

Liposuctie is een ideale oplossing voor mensen die lokaal vetoverschot hebben. Het is geen manier om te vermageren, maar om het lichaam te harmoniseren.

Je lichaam wordt weer in harmonie gebracht én met blijvend resultaat. Indien je een gezonde levensstijl aanhoudt zullen de verwijderde vetcellen niet meer terugkomen.

Liposuctie of liposculptuur

Tegenwoordig worden ‘liposuctie’ en ‘liposculptuur’ als synoniem gebruikt. Oorspronkelijk werden bij liposuctie grote ‘zuigbuizen’ gebruikt, waardoor enkel het dieper gelegen vet kon worden opgezogen. Vaak werd er echter ook ander weefsel dan vetcelen opgezogen. Dankzij de nieuwe, geavanceerde technieken van de liposculptuur gebeurt het vet verwijderen nu veel efficiënter.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Te behandelen zones met liposuctie

Liposuctie is in principe mogelijk over het hele lichaam, maar wordt meestal uitgevoerd op de buik, heupen, billen en hals. Op deze locaties ontstaan er vaak abnormale vetophopingen. Voorwaarde op een mooi resultaat van liposuctie is dat je huid voldoende elastisch is.

1. Hals / dubbele kin
2. Borsten
3. Bovenarmen
4. Maag
5. Onderbuik
6. Heupen
7. Deel tussen onderbuik en heupen
8. Pubis
9. Rijbroek
10. Binnenkant dijen (bovenste deel)
11. Voorkant dijen
12. Binnenkant dijen (onderste deel)
13. Voorkant knieën
14. Binnenkant knieën
15. Nek
16. Schouderbladen
17. Rugrollen onder de beha
18. Taillerollen
19. Onderkant rug
20. Boven de stuit
21. Billen
22. Bilplooien
23. Achterkant dijen

Mogelijkheden liposuctie

Liposuctie is geen methode om te vermageren of gewicht te verliezen, maar om plaatselijk overtollig vet te verwijderen. Liposuctie zal je lichaam harmoniseren.

Er wordt steeds gestreefd naar een symmetrisch resultaat. Bestaande onregelmatigheden in je huid kunnen niet door liposuctie worden behandeld.

Daar liposuctie een ingewikkelde techniek is, dien je ten rade te gaan bij een ervaren plastisch chirurgen. Kliniek BeauCare biedt een veilige omgeving om een liposuctie of liposculptuur uit te voeren.

Techniek lipo

Via kleine sneetjes worden canules aangebracht om het overtollige vet te verwijderen. Deze sneetjes worden na afloop van de ingreep gehecht.

Lipo wordt meestal onder volledige verdoving uitgevoerd.

Liposuctie: Foto’s voor en na

Liposculptuur: Prijs

Liposculptuur hals en kaakcontour 2450
incl. BTW
1 zone (beide zijden) 1950
incl. BTW
2 zones (beide zijden) 2250-2450
incl. BTW
3 zones (beide zijden) 2450-2950
incl. BTW
4 zones (beide zijden) 2950 - 3450
incl. BTW
5 zones (beide zijden) 3450 - 3900
incl. BTW
Retouche liposculptuur 1250
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]