Home Ingrepen Mini buikwandcorrectie – mini buikcorrectie
Sitemap

Een mini buikwandcorrectie is de oplossing voor personen bij wie het huidoverschot en de buikspierproblemen zich beperken tot de onderbuik. Dit type buikcorrectie (al dan niet gecombineerd met een liposuctie ) is dus de aangewezen ingreep voor mensen met een slechte huidelasticiteit, een lokale vetophoping en minder strakke rechte buikwandspieren in het gebied onder de navel.

Mini buikwandcorrectie: de ingreep

Bij de mini buikwandcorrectie wordt enkel onder de navel gewerkt. Via een dwarse incisie in de onderbuik wordt het huidoverschot en onderhuidse vetweefsel losgemaakt van de buikwand tot aan de navel. Bij deze buikwandcorrectie worden de twee rechte buikspieren gelegen onder de navel aangespannen en weer strak naar elkaar toe gehecht. Daarnaast hecht men ook de losgemaakte laag nadat die strak naar beneden getrokken is en het overtollige vetweefsel weggenomen is.
De mini buikwandcorrectie neemt 60 tot 75 minuten in beslag en gebeurt onder volledige verdoving. U kunt diezelfde dag nog naar huis.

De mini buikwandcorrectie is minder ingrijpend dan een totale buikwandplastiek en laat minder littekens na. De insnede bij dit type buikcorrectie wordt immers verborgen in de bikinilijn waardoor er enkel een onopvallend litteken overblijft in de schaamstreek en dus niet rond de navel. Het litteken van de mini buikwandcorrectie kan aanvankelijk wat rood zijn, maar verbleekt gegarandeerd in de loop van de volgende maanden.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Mini buikwandcorrectie: foto’s voor en na

Mini buikwandcorrectie

Mini buikwandcorrectie

Mini buikwandcorrectie

Mini buikwandcorrectie

Bekijk hier de foto’s van mini buikwandcorrectie

Buik: Prijs

Mini buikwandcorrectie 3450
incl. BTW
Abdomino plastie / buikwandcorrectie 3450 - 3950
incl. BTW
Bredere incisie 900
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]