Home Ingrepen Bilcorrectie
Sitemap

Jonge billen zijn stevig, maar in de loop der jaren kunnen ze door de zwaartekracht en de vermindering van huidelasticiteit gaan hangen.

Bilverzakking is een algemeen esthetisch probleem in het blanke ras. Het resultaat is een “vierkant” achterwerk door verzakking in het onderste gedeelte en gebrek aan volheid in het bovenste gedeelte van de billen. Het is in principe gelijk aan het probleem van hangende borsten. Ook zwangerschap en gewichtsverlies kunnen van invloed zijn op de vorm van de billen. Tevens kan er een huidoverschot ontstaan in de bil en de beenplooi.

Een bilplooicorrectie wordt toegepast om de overgang tussen billen en bovenbenen prominenter te maken. Dit zal de billen een strakkere en jongere look geven.

Bilplooicorrectie: de ingreep

Wanneer het volume van de billen voldoende is, maar veel huidoverschot aanwezig is, kan er een billift uitgevoerd worden. Hierbij ontstaat er een vrij lang litteken achterop de rug in de onderbroeklijn of een litteken in de bilplooi.

De bilplooicorrectie gebeurt onder volledige verdoving en neemt ongeveer twee uur in beslag.
De wonde in het lichaam wordt in laagjes gehecht met oplosbare draad. Voor de huid gebruikt de plastisch chirurg niet-oplosbare hechtingen.

Een bilplooicorrectie wordt soms gecombineerd met een liposculptuur van de aangrenzende regio’s en/of een bilvergroting

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Bilplooicorrectie: postoperatieve zorgen

Na de bilplooicorrectie kunt u dezelfde dag nog naar huis. De billen zullen gezwollen zijn en bloeduitstortingen kunnen optreden.

De eerste weken na de bilplooicorrectie wordt aangeraden om dag en nacht een soort steunende onderbroek (drukverband) te dragen.

Bilcorrectie: foto’s voor en na

Bilcorrectie (bilplooicorrectie)

Bilcorrectie (bilplooicorrectie)

Bilcorrectie (bilplooicorrectie)

Bilcorrectie (bilplooicorrectie)

Bekijk hier de fotos van bilcorrectie

Billen: Prijs

Bilvergroting 5850
incl. BTW
Bilplooicorrectie 3950
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]