Home Ingrepen Lymfedrainage
Sitemap

Liposculptuur

U kunt de dag van de ingreep onder begeleiding naar huis. Tot enkele uren na de liposculptuur kan er lichtjes vocht uit de wondjes vloeien. Het betreft hier de ingebrachte vloeistof. Dit vochtverlies stopt spontaan na enkele uren.

Meteen na de liposculptuur wordt u een speciale lipopanty aangemeten. Die lipopanty gaat de ergste zwelling tegen en dient twee tot zes weken gedragen te worden. Om te douchen kunt u de lipopanty uiteraard even uitdoen. Wel wordt aangeraden hier 48 uur mee te wachten.

De lipopanty zal bovendien je figuur optimaliseren. Net als het stimulerende effect van een lymfedrainage (massage ter activering van de vochtcirculatie) vóór een liposculptuur, wordt ook manuele lymfedrainage aangeraden na de ingreep. Die lymfedrainage versnelt namelijk de vochtafdrijving en ontzwelling.

Eventuele hechtingen worden na ongeveer een week verwijderd. Na één week kunt u uw dagelijkse bezigheden probleemloos hervatten. Met intensief sporten wacht u beter een viertal weken. Ook de zon kunt u de eerste weken best mijden.

Dankzij de positieve effecten van de lymfedrainage en de lipopanty is de zwelling na gemiddeld twaalf weken volledig verdwenen en kunt u het resultaat van de ‘lipo’ bewonderen.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Eventuele littekens zijn minimaal en worden na verloop van tijd quasi onzichtbaar. Het resultaat van een liposculptuur is definitief. Na de puberteit stopt het menselijk lichaam namelijk met de aanmaak van vetcellen. En vermits een liposculptuur net die cellen verwijdert, garandeert deze ingreep dus blijvende resultaten. De resterende vetcellen kunnen wel nog opzwellen door verkeerde voedingsgewoontes. Hiervoor is een gezonder leefpatroon aangewezen.

Algemene complicaties die na elke operatie kunnen voorkomen zijn bloedingen, infecties, allergische reacties of vochtophopingen.

Liposculptuur: Prijs

Liposculptuur hals en kaakcontour 2450
incl. BTW
1 zone (beide zijden) 1950
incl. BTW
2 zones (beide zijden) 2250-2450
incl. BTW
3 zones (beide zijden) 2450-2950
incl. BTW
4 zones (beide zijden) 2950 - 3450
incl. BTW
5 zones (beide zijden) 3450 - 3900
incl. BTW
Retouche liposculptuur 1250
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]