Home Ingrepen Tepelcorrectie en tepelverkleining
Sitemap

Tepels spelen dikwijls een belangrijke rol in het algemeen welzijn. Onesthetisch grote tepels, asymmetrische, uitpuilende of ingetrokken tepels komen zowel bij vrouwen als bij mannen voor. Vele mensen die zich hier niet goed bij voelen, kiezen voor een tepelcorrectie. De tepelcorrectie is een relatief eenvoudige ingreep die onder plaatselijke verdoving gebeurt.

De tepelverkleining

Te lange of te ver vooruitstekende tepels kunnen erfelijk zijn of een gevolg van borstvoeding. Een tepelcorrectie kan in dit geval de lengte van de uitstekende tepels verkorten. Soms spreekt men in deze gevallen ook over tepelverkorting. De tepelverkleining vindt plaats onder lokale verdoving.

Deze ingreep laat geen zichtbare littekens na. Soms gaan hierbij wel een deel van de melkgangetjes verloren. Indien u na uw tepelcorrectie nog borstvoeding wilt geven, moet u uw arts hier zeker van op de hoogte brengen. Het is immers mogelijk om dan voor een minder spectaculaire tepelverkleining te kiezen, waarbij de melkgangetjes bewaard blijven.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Tepelverkleining: foto’s voor en na

Tepelcorrectie

Tepelcorrectie

Tepelcorrectie

Tepelcorrectie

Bekijk hier de foto’s van tepelcorrectie

Tepel: Prijs

Tepelverkleining (tepelcorrectie) 1900
incl. BTW
Ingetrokken tepels 1900
incl. BTW
Tepelhofverkleining 1900
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]