Behaalde resultaten van rimpelbehandeling door middel van botuline toxine (botox)
Sitemap

Botuline toxine is aan te raden als preventieve rimpelbehandeling. Uw gelaat zal hierdoor jeugdiger en relaxter overkomen en je huid zal veel gladder zijn. Voordat je een behandeling ondergaat zal onze plastisch chirurg je raad geven en inlichten over de meest geschikte behandeling om het gewenste resultaat te bekomen. Aarzel niet om Kliniek BeauCare te contacteren indien u meer informatie wenst over rimpelbehandeling.

Contacteer ons om meer informatie te verkrijgen over de resultaten die botox injecties in Brussel u kunnen bieden op gebied van rimpelbehandeling.

Eenvoudige en efficiënte rimpelbehandeling

Het effect van een botuline toxine behandeling zal na 3 tot 5 dagen merkbaar zijn en zal zo’n 3 tot 6 maanden aanhouden. Voor een optimaal resultaat wordt er aangeraden om deze injecties 2 à 3 maal per jaar te herhalen, dit gedurende de eerste twee jaar. Nadien volstaat een injectie om de 8 à 12 maanden.

Te behandelen zones met botuline toxine injecties

De gebruikte dosage botuline toxine wordt bepaald door de manier van samentrekken van de spieren die verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van de expressierimpels. Het is de bedoeling om de spiersamentrekkingen te beperken, zonder daarbij de mimiek van het gelaat aan te tasten. Een preventieve behandeling met botuline toxine injecties zal de rimpels in het gelaat beperken, met name de denkrimpels tussen je wenkbrauwen, voorhoofdsrimpels en kraaiepootjes. Langs de buitenzijden van de ogen kan er botuline toxine worden ingespoten om de kraaienpootjes te behandelen. Ook tussen de wenkbrauwen helpt botuline toxine. Bij het onderste deel van het gelaat kan men de rimpeltjes boven en onder de lippen behandelen en ook de mondhoeken.

The BeauCare quality
  • Garantie Kliniek BeauCare Treatment Abroad
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Maatregelen na de behandeling met botuline toxine injecties

Na de behandeling is het nog altijd mogelijk om de spiertjes in de behandelde zone samen te trekken. We raden echter af om de behandelde zone te masseren gedurende de eerste 4 uur na de inspuiting. Volgende zaken dien je best te vermijden: kapper, gelaatsverzorging, massage, dragen van een helm en aandrukkende bril. U kan wel onmiddellijk uw professionele en sociale activiteiten hervatten.

Spierontspanner (op basis van Botuline toxine): Prijs

Eerste zone 140
incl. BTW
Tweede extra zone 130
incl. BTW
Derde extra zone 120
incl. BTW
Behandeling voor overmatig zweten, oksels (hyperhidrose)
100 eenheden Botuline Toxine
650
incl. BTW

Een afspraak maken bij Kliniek BeauCare in Brussel

Ontdek Kliniek BeauCare in foto's