Home Behaalde resultaten van rimpelbehandeling door middel van Botox® (botuline toxine)
Sitemap

Botuline toxine is aan te raden als preventieve rimpelbehandeling. Uw gelaat zal hierdoor jeugdiger en relaxter overkomen en je huid zal veel gladder zijn. Voordat je een behandeling ondergaat zal onze plastisch chirurg je raad geven en inlichten over de meest geschikte behandeling om het gewenste resultaat te bekomen. Aarzel niet om Kliniek BeauCare te contacteren indien u meer informatie wenst over rimpelbehandeling.

Contacteer ons om meer informatie te verkrijgen over de resultaten die botuline toxine injecties in Brussel u kunnen bieden op gebied van rimpelbehandeling.

Eenvoudige en efficiënte rimpelbehandeling

Het effect van een botuline toxine behandeling zal na 3 tot 5 dagen merkbaar zijn en zal zo’n 3 tot 6 maanden aanhouden. Voor een optimaal resultaat wordt er aangeraden om deze injecties 2 à 3 maal per jaar te herhalen, dit gedurende de eerste twee jaar. Nadien volstaat een injectie om de 8 à 12 maanden.

Te behandelen zones met botuline toxine injecties

De gebruikte dosage botuline toxine wordt bepaald door de manier van samentrekken van de spieren die verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van de expressierimpels. Het is de bedoeling om de spiersamentrekkingen te beperken, zonder daarbij de mimiek van het gelaat aan te tasten. Een preventieve behandeling met botuline toxine injecties zal de rimpels in het gelaat beperken, met name de denkrimpels tussen je wenkbrauwen, voorhoofdsrimpels en kraaiepootjes. Langs de buitenzijden van de ogen kan er botuline toxine worden ingespoten om de kraaienpootjes te behandelen. Ook tussen de wenkbrauwen helpt botuline toxine. Bij het onderste deel van het gelaat kan men de rimpeltjes boven en onder de lippen behandelen en ook de mondhoeken.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Gummy Smile behandelen met Botox®

Heb je de indruk dat iedereen je tandvlees ziet als je lacht?  Dit fenomeen noemt een gummy smile of tandvleeslach en is aangeboren.

Doordat je spiertjes die je bovenlip omhoogtrekken bij het lachen iets te hard werken, zal je tandvlees zichtbaar worden. Dit euvel kan gedeeltelijk worden opgelost met een tijdelijke spierontspanner met botuline toxine.

Na de behandeling kan je met een mooie en natuurlijke glimlach door het leven gaan, zonder dat je eigen gezichtsuitdrukking verandert. Hou wel rekening met het feit dat je 2 tot 10 dagen geduld moet hebben vooraleer je ten volle van het resultaat geniet kan hebben! Na zo’n 4 tal maanden is het resultaat uitgewerkt.

Tandenknarsen behandelen met Botox®

Tandenknarsen is een veelvoorkomend gebitsprobleem, wat slijtage van de tanden met zich meebrengt. Tandenknarsen (of bruxisme) is goed te verminderen door Botox® inspuitingen, omdat botuline toxine de werking van de kauwspier doet afnemen.

De behandeling zal tevens de uitstraling van je gezicht zachter maken, omdat de kauwspieren minder zichtbaar zullen zijn.

Spanningshoofdpijn en migraine behandelen met Botox®

Sommige mensen worden gedurig belast met hoofdpijn, vaak is dit een spanningshoofdpijn. Uit onderzoeken is gebleken dat sommige mensen baat hebben bij inspuitingen met botuline toxine.

Het is vooraf echter moeilijk te bepalen welke doelgroep baat heeft bij Botox® inspuitingen tegen spanningshoofdpijn. Ook patiënten met migraine vinden soms verlichting dankzij Botox® behandelingen.
Na een eerste testbehandeling kan u beoordelen of deze Botox® behandeling u enige verlichting biedt.

Bunny lines behandelen met Botox®

Bunny lines zijn rimpeltjes hoog naast je neus, die je het best ziet als je breed lacht.  Met het verstrijken van de jaren zullen je rimpeltjes steeds zichtbaarder worden. Je huid verliest haar kracht om de lijnen in rust te laten vervagen. De bunny lines zullen dan ook in een ontspannen toestand zichtbaar blijven, waardoor je het storend kan vinden.

Injecties met botuline toxine zullen deze lijntjes doen vervagen.

Afhangende mondhoeken / marionetlijnen behandelen met Botox®

Hebben mensen vaak de indruk dat je nors bent, terwijl dit helemaal niet het geval is? Lacht je mond niet mee? Afhangende mondhoeken of marionetlijnen zorgen er vaak voor dat je er minder vrolijk en ouder uitziet.

Hangende mondhoeken kunnen we behandelen met tijdelijke spierontspanners, op basis van botuline toxine. De spier die je mondhoek naar beneden trekt zal tijdelijk minder heftig samentrekken, wat je vrolijker en frisser doet ogen!

Maatregelen na de behandeling met botuline toxine injecties

Na de behandeling is het nog altijd mogelijk om de spiertjes in de behandelde zone samen te trekken. We raden echter af om de behandelde zone te masseren gedurende de eerste 4 uur na de inspuiting. Volgende zaken dien je best te vermijden: kapper, gelaatsverzorging, massage, dragen van een helm en aandrukkende bril. U kan wel onmiddellijk uw professionele en sociale activiteiten hervatten.

Spierontspanner (op basis van Botuline toxine) en filler rimpelvuller (op basis van hyaluronzuur): Prijs

Hyaluronzuur injectie 0,5 cc 220
incl. BTW
Hyaluronzuur injectie 1 cc 350
incl. BTW
Botuline toxine eerste zone 130
incl. BTW
Botuline toxine tweede extra zone 120
incl. BTW
Botuline toxine derde extra zone 110
incl. BTW

Een afspraak maken bij Kliniek BeauCare in Brussel voor Botox® injecties

Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]