Home Rimpelbehandeling in Zaventem
Sitemap

Hyaluronzuur behandeling in Zaventem

We willen er allemaal graag zo lang mogelijk jeudig blijven uitzien! Er bestaan simpele technieken, met korter of langer effect, om je rimpels tijdelijk te doen verdwijnen.

Onze kliniek is gevestigd in Machelen, kort bij de luchthaven in Zaventem.

Enerzijds kunnen we diepere rimpels opvullen met een filler. Zo kunnen je fronsrimpels of de rimpeltjes boven je lippen worden opgevuld.

In onze kliniek maken we gebruik van hyaluronzuur als filler, omdat dit product reeds van nature aanwezig is in onze huid. Het nadeel hiervan is wel dat het product stelselmatig afbreekt en er na verloop van tijd een nieuwe inspuiting nodig is om je rimpels opnieuw weg te werken. Gemiddeld gezien houdt het effect van de opvulling wel zo’n 6 tot 18 maanden aan. Veel van onze patiënten laten standaard na één jaar een opvolgbehandeling uitvoeren.

Hyaluronzuur is een lichaamseigen product, wat als voordiel biedt dat het amper of geen allergische reactie zal uitlokken.

Een blauwe plek of roodheid in het behandeld gebied wordt wel vaak waargenomen.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Botuline toxine behandeling in Zaventem

Naast het opvullen van rimpels wordt er ook vaak een spierontspannend product gebruikt om minder diepe rimpels weg te werken. Door bijvoorbeeld vaak te fronsen zal er op termijn een fronsrimpel ontstaan, zelfs als je niet fronst.

We kunnen de spiertjes die deze gelaatrimpels veroorzaken, tijdelijk verlammen door een spierontspanner in te spuiten. Een behandeling met botuline toxine houdt ongeveer 4 tot 8 maanden z’n effect. Om een continu effect te creëren laat je best na verloop van 6 maanden een nieuwe inspuiting uitvoeren.

Spierontspanner (op basis van Botuline toxine) en filler rimpelvuller (op basis van hyaluronzuur): Prijs

Hyaluronzuur injectie 0,5 cc 220
incl. BTW
Hyaluronzuur injectie 1 cc 350
incl. BTW
Botuline toxine eerste zone 130
incl. BTW
Botuline toxine tweede extra zone 120
incl. BTW
Botuline toxine derde extra zone 110
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

Een afspraak maken bij Kliniek BeauCare in Brussel

 

[cookie-bar]