Home Rimpelbehandeling in Leuven
Sitemap

Iedereen wil er graag jeugdig en rimpelloos blijven uitzien! Dankzij snelle en betrouwbare technieken kan je je rimpels laten wegwerken. Er bestaan verschillende technieken, met korter of langer effect.

Onze kliniek is gevestigd in Machelen, tussen Vilvoorde en Zaventem. Vaak ontvangen wij ook patiënten uit Leuven, die een rimpelbehandeling wensen.

Diepere rimpels kunnen opgevuld worden, zoals bijvoorbeeld de nasolabiale plooi, een diepe fronsrimpel en de verticale lijntjes boven de lip.

Hyaluronzuur behandeling in Leuven

In onze kliniek gebruiken we hyaluronzuur als filler, omdat dit een product is dat van nature aanwezig is in onze huid. Het nadeel ervan is dat ons lichaam dit product na verloop van tijd afbreekt en de behandeling herhaald dient te worden. Gemiddeld houdt het effect van een injectie met hyaluronzuur 6 tot 18 maanden aan. Vaak laten patiënten uit Leuven na een jaar een opvolgbehandeling uitvoeren, zodat het effect blijft.

Dankzij het feit dat hyaluronzuur een lichaamseigen product is, zal het geen of amper allergische reacties uitlokken.

Vaak wordt de eerste 24 tot 48 uur roodheid of een blauwe plek waargenomen.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Botuline toxine behandeling in Leuven

Naast een filler behandeling wordt ook vaak een spierontspanner gebruikt in Leuven om rimpels weg te werken. Door het veelvuldig samentrekken van bepaalde gelaatsspieren kunnen sommige rimpels zichtbaar blijven, ook in ontspannen toestand. Zo denken we aan voorhoofdsrimpels, fronsrimpels die storend kunnen zijn.

Wanneer we bij deze spieren een spierontspannend product, zoals botuline toxine, gaan inspuiten kunnen we het effect van deze mimiekspieren tijdelijk doen verdwijnen. Een behandeling met botuline toxine houdt 4 tot 8 maanden aan. Indien je het resultaat wil aanhouden plan je best een nieuwe inspuiting na 6 maanden.

Spierontspanner (op basis van Botuline toxine) en filler rimpelvuller (op basis van hyaluronzuur): Prijs

Hyaluronzuur injectie 0,5 cc 220
incl. BTW
Hyaluronzuur injectie 1 cc 350
incl. BTW
Botuline toxine eerste zone 130
incl. BTW
Botuline toxine tweede extra zone 120
incl. BTW
Botuline toxine derde extra zone 110
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

Een afspraak maken bij Kliniek BeauCare in Brussel

 

[cookie-bar]