Home Rimpelbehandeling in Mechelen
Sitemap

Iedereen wil er graag zo lang mogelijk jong en fris uitzien! Mits snelle en veilige technieken kunnen patiënten uit Mechelen hun rimpels laten wegwerken.

Onze kliniek is gevestigd in Machelen, tussen Zaventem en Vilvoorde en is dus vlot bereikbaar voor patiënten uit Mechelen.

Als rimpelbehandeling bestaan er verschillende technieken, met een korter of langer effect.

Rimpels die te diep zijn kunnen worden opgevuld met een filler. Voorbeelden hiervan zijn de nasolabiale plooi, een diepe fronsrimpel en verticale lijntjes boven de lippen.

Hyaluronzuur behandeling in Mechelen

Als filler maken we in onze kliniek gebruik van hyaluronzuur, een product dat van nature aanwezig is in onze huid. Nadeel van het gebruik van hyaluronzuur is dat ons lichaam dit product afbreekt en bijgevolg de behandeling na verloop van tijd herhaald dient te worden. Het effect van een injectie met hyaluronzuur houdt gemiddeld 6 tot 18 maanden aan. Patiënten uit Mechelen laten vaak een jaar later een opvolgbehandeling uitvoeren, zodat het effect aanhoudt.

Er zullen zelden allergische reactie ontstaan na een injectie met hyaluronzuur, omdat dit een lichaamseigen product is.

Veel patiënten bemerken de eerste 24 tot 48 uur na de inspuiting een blauwe plek of roodheid. Dit fenomeen verdwijn nadien vanzelf.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Botuline toxine behandeling in Mechelen

Onze patiënten uit Mechelen maken zowel gebruik van filler behandelingen, als van spierontspanners om rimpels weg te werken. Bepaalde gelaatsspieren worden vaak zo dikwijls samengetrokken, zodat ze zelfs ontspannen toestand in het gelaat rimpels vertonen. Voorbeeld hiervan zijn de voorhoofdsrimpels en fronsrimpels die gemarkeerd staan in het gelaat.

Als we bij deze spieren een spierontspannend product inspuiten, zoals botuline toxine, dan kunnen we het effect van deze mimiekspieren tijdelijk opheffen. Een dergelijke behandeling houdt over het algemeen 4 tot 8 maanden aan. Dit effect varieert van persoon tot persoon. Als je het effect wenst aan te houden, laat je best na 6 maanden een nieuwe injectie uitvoeren.

Spierontspanner (op basis van Botuline toxine) en filler rimpelvuller (op basis van hyaluronzuur): Prijs

Hyaluronzuur injectie 0,5 cc 220
incl. BTW
Hyaluronzuur injectie 1 cc 350
incl. BTW
Botuline toxine eerste zone 130
incl. BTW
Botuline toxine tweede extra zone 120
incl. BTW
Botuline toxine derde extra zone 110
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

Een afspraak maken bij Kliniek BeauCare in Brussel

 

[cookie-bar]