Home Uw operatie of ingreep in minder dan een dag
Sitemap

Onze privékliniek voor plastische chirurgie is gespecialiseerd in ambulante chirurgie, wat betekent dat onze patiënten dezelfde dag na hun operatie naar huis kunnen gaan en een langdurig verblijf in het ziekenhuis kunnen vermijden.

Voordelen van onze privékliniek voor uw poliklinische ingreep

Onze privékliniek biedt u een aangename, comfortabele en rustigere omgeving dan een ziekenhuis.

Ons medisch team is ook veel beter bereikbaar, zodat de wachttijden korter zijn en er beter kan worden ingespeeld op uw behoeften voor, tijdens en na uw poliklinische ingreep.

Bovendien profiteren onze patiënten van een sneller herstel met minder postoperatief ongemak.

Minder stress op de dag van uw esthetische ingreep

Voor je operatie word je zowel gezien door de plastisch chirurg als door de anesthesist, als een algehele narcose nodig is.

Na je operatie word je wakker naast de operatiezaal. Daarna word je naar een uitslaapruimte gebracht om bij te komen van de narcose. Je krijgt ook een intraveneuze pijnstiller.

Wanneer je je beter voelt, komt de arts langs om je een pijnstiller voor te schrijven en je uit te leggen welke voorzorgen je moet nemen en welke postoperatieve zorgen je moet volgen om te herstellen.

Je wordt dezelfde dag nog ontslagen. We raden ten sterkste aan om iemand te vragen om je te begeleiden of om je op te halen.

Meer informatie over het voorbereiden van uw dag voor een poliklinsche ingreep

Esthetische ingrepen in dagkliniek

Onze privékliniek maakt er een erezaak van om je alles te geven wat je nodig hebt zodat je dezelfde dag nog naar huis kunt na je poliklinische cosmetische ingreep.

Voor een facelift of buikwandcorrectie raden we je aan om compressiekousen mee te nemen om na de operatie te dragen.

Graag een strakke buik ?

Een buikwandcorrectie wordt altijd onder algehele narcose uitgevoerd en duurt ongeveer 2 uur. Een mini-facelift duurt ongeveer 1 tot 2 uur.

Voor onze chirurgen is vibroliposculptuur een van de beste, veiligste en meest precieze technieken om het lichaam een nieuwe vorm te geven.

Vibroliposculptuur kan worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving (sedatie) of algehele narcose en duurt 1 tot 3 uur, afhankelijk van het aantal te behandelen gebieden.

Een jonger gezicht in slechts enkele uren ?

Al onze facelifttechnieken worden uitgevoerd door gekwalificeerde plastisch chirurgen die veilige procedures volgen om je te helpen om op natuurlijke wijze een jeugdiger uiterlijk te krijgen.

Na een facelift of minilift wordt er een verband aangebracht om postoperatieve zwelling te voorkomen. Er worden ook drains geplaatst om overtollig bloed en vocht uit de wond op te vangen.

Je kunt nog dezelfde dag naar huis en komt 24 uur na de operatie terug naar de kliniek om de drains te laten verwijderen.

Botuline toxine of hyaluronzuurinjecties in 30 minuten

Een facelift is niet de enige optie om het uiterlijk van je gezicht te veranderen. Injecties met botuline toxine of hyaluronzuur kunnen je gezicht ook veranderen.

Injecties met Botox®

Dankzij onze menselijke aanpak duurt het niet langer dan een half uur om uw botulinetoxine- of spierverslappingsinjectie (botox®) in Brussel te krijgen.

Injecties met hyaluronzuur

Hyaluronzuurinjecties kunnen in minder dan 30 minuten worden uitgevoerd in Brussel en dit zonder leeftijdsbeperking.

Hoewel het resultaat niet blijvend is, omdat het geïnjecteerde product op natuurlijke wijze door het lichaam wordt opgenomen, blijft het de meest natuurlijke en snelste oplossing voor het opvullen van rimpels.

Afspraak maken bij Kliniek BeauCare in Brussel

[cookie-bar]