Sitemap

Na felle vermagering ontstaat vaak een huidoverschot ter hoogte van de onderkant van de bovenarmen en/of de binnenzijde van de dijen.

ARMLIFT

Een armlift is een regelmatig uitgevoerde operatie en kan uitkomst bieden indien u teveel huid heeft aan de onderzijde van de bovenarmen. De huid kan slap en uitgerekt zijn door onder andere vermagering of veroudering. Soms kan de overtollige huid een belemmering geven bij het gebruik van de armen, maar meestal heeft een armlift een cosmetische reden.

INGREEP

De armlift vindt plaats onder algemene anesthesie en duurt ongeveer een tweetal uur. Het teveel aan huid wordt weggenomen, soms gecombineerd met een liposculptuur om eveneens het onderhuidse vetweefsel te verwijderen. Het litteken loopt doorgaans van in de oksel tot aan de elleboog en bevindt zich aan de onderkant van de arm.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

NAZORG

Er wordt een verband op de wonde aangebracht hetgeen twee weken ter plaatse moet blijven. Na twee weken wordt het verband en de hechtingen verwijderd. Na de armlift dient u het rustig aan te doen gedurende vier weken. De littekens van de arm lift blijven meestal zichtbaar, ondanks dat we met de uiterste nauwkeurigheid de wond sluiten. De littekens gaan vervagen maar dit kan tot een jaar duren. Tijdens deze periode raden we u aan het litteken zeker te beschermen tegen de zon.

Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]