Sitemap

Gynaecomastie is het begrip voor overtollige borstvorming bij mannen en kan soms een ernstig probleem vormen (bijvoorbeeld het weerhouden om te sporten….)

Bij Kliniek Beaucare ontvangen wij u graag om dit te verhelpen en u weer goed in uw huid te doen voelen.

Gynaecomastie: DE INGREEP

Bij een gynaecomastie wordt het overtollige klierweefsel verwijderd via een kleine insnede van ongeveer 2cm op de grens van de tepelhof. Vaak wordt dit ook gecombineerd met een liposculptuur om zo het beste esthetische resultaat te bekomen. In uitzonderlijke gevallen zal soms ook overtollige huid weggenomen worden.

Gynaecomastie: NA DE OPERATIE

Na een gynecomastie wordt soms een drain geplaatst, die na 24 uur weggehaald wordt. Ook zal u een compressief verband moeten dragen gedurende één week. De hechtingen van de incisie zullen twee weken na de ingreep verwijderd worden. Door wondvocht en bloeduitstortingen kunnen de borsten wat gezwollen zijn, maar dit verdwijnt vanzelf na ongeveer een week.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Wij hopen u met deze informatie ivm gynecomastie voldoende ingelicht te hebben, maar aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende informatie. Ook kijken we ernaar uit om u binnenkort bij Kliniek Beaucare te mogen ontvangen om u alsnog persoonlijk advies te geven.

Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]