Ingrepen Borstreductie
Sitemap

Borstreductie: postoperatieve zorgen

Een borstreductie gebeurt onder volledige verdoving en neemt twee tot drie uur in beslag. U kunt dezelfde dag nog naar huis. Laat u de dag van de ingreep begeleiden.

Vaak worden onderhuids drains (redons of fijne buisjes) aangebracht om overtollig wondvocht af te voeren. Gemiddeld drie dagen na de borstreductie worden deze verwijderd. Na de borstverkleining dient een stevige BH de borsten gedurende een maand dag en nacht perfect te ondersteunen. Deze speciale BH wordt u onmiddellijk na de ingreep aangemeten.

Sport en zware inspanningen worden de eerste zes weken na de borstreductie afgeraden. Na één à twee weken gaan de meeste patiënten weer aan het werk. De draadjes worden verwijderd na 10 à 14 dagen.

Om een bad te nemen, moet u nog enkele dagen wachten.

The BeauCare quality
  • Garantie Kliniek BeauCare Treatment Abroad
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Aan een borstreductie houdt men steeds een litteken over rond de tepel en vaak ook een verticaal litteken van het tepelhof naar de borstplooi. Dankzij onze geavanceerde technieken is er geen litteken in de borstplooi (de omgekeerde T of het zogenaamde ankerlitteken).

Aanvankelijk zijn de littekens van de borstverkleining rood. Een half jaar na de ingreep beginnen ze echter te vervagen en te vervlakken. Het is bevorderlijk voor de genezing van de littekens om deze na een 2-tal weken te masseren met een hydraterende crème. Uitzonderlijk moet het litteken achteraf nog een beetje gecorrigeerd worden. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving en geeft steeds goede resultaten.

Het liftend effect van de borstreductie resulteert niet alleen in verkleinde, maar ook in stevigere borsten. Hoewel een borstverkleining een vrij ingrijpende operatie is, is het voor de meeste vrouwen een positieve ervaring.

Borstreductie: foto’s voor en na

Borstreductie

Borstreductie

Borstreductie

Borstreductie

Bekijk hier de foto’s van borstverkleining

Borst: Prijs

Borstvergroting Cohesieve Siliconengel gevulde prothesen met ruw oppervlak 2950
incl. BTW
Vervangen van borst prothesen Meerprijs van 600
incl. BTW
Borstreductie 2590 – 3950
incl. BTW
Borstlift zonder prothesen 3100 – 3850
incl. BTW
Borstlift in combinatie met prothesen 5650 – 6450
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's