Home Ingrepen Borstreductie
Sitemap

Borstreductie: postoperatieve zorgen

Een borstreductie gebeurt onder volledige verdoving en neemt twee tot drie uur in beslag. U kunt dezelfde dag nog naar huis. Laat u de dag van de ingreep begeleiden.

Vaak worden onderhuids drains (redons of fijne buisjes) aangebracht om overtollig wondvocht af te voeren. Gemiddeld drie dagen na de borstreductie worden deze verwijderd. Na de borstverkleining dient een stevige BH de borsten gedurende een maand dag en nacht perfect te ondersteunen. Deze speciale BH wordt u onmiddellijk na de ingreep aangemeten.

Sport en zware inspanningen worden de eerste zes weken na de borstreductie afgeraden. Na één à twee weken gaan de meeste patiënten weer aan het werk. De draadjes worden verwijderd na 10 à 14 dagen.

Om een bad te nemen, moet u nog enkele dagen wachten.

The BeauCare quality
  • 1 jaar waarborg op ingreep Kliniek BeauCare
  • 10 jaar waarborg borstimplantaten Kliniek BeauCare
  • Garantie Award Kliniek BeauCare

Aan een borstreductie houdt men steeds een litteken over rond de tepel en vaak ook een verticaal litteken van het tepelhof naar de borstplooi. Dankzij onze geavanceerde technieken is er geen litteken in de borstplooi (de omgekeerde T of het zogenaamde ankerlitteken).

Aanvankelijk zijn de littekens van de borstverkleining rood. Een half jaar na de ingreep beginnen ze echter te vervagen en te vervlakken. Het is bevorderlijk voor de genezing van de littekens om deze na een 2-tal weken te masseren met een hydraterende crème. Uitzonderlijk moet het litteken achteraf nog een beetje gecorrigeerd worden. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving en geeft steeds goede resultaten.

Het liftend effect van de borstreductie resulteert niet alleen in verkleinde, maar ook in stevigere borsten. Hoewel een borstverkleining een vrij ingrijpende operatie is, is het voor de meeste vrouwen een positieve ervaring.

Borstreductie: foto’s voor en na

Borstreductie

Borstreductie

Borstreductie

Borstreductie

Bekijk hier de foto’s van borstverkleining

Borst: Prijs

Borstvergroting met Cohesieve Siliconengel gevulde micro getextureerde prothesen van 200 tot 600cc 3300
incl. BTW
Vervangen van borst prothesen 3300
incl. BTW
Borstreductie 3600 – 4950
incl. BTW
Borstlift zonder prothesen 3600 – 4650
incl. BTW
Borstlift in combinatie met prothesen 5950 - 6950
incl. BTW
Kapselvoming meerprijs 950
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]